صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۳:۲۶ - ۲۲ آبان ۱۳۹۷
یک کارشناس مطرح کرد؛

امنیت غذایی چیست؟

مدیرکل دفتر نظارت بر استانداردهای صنایع غذایی گفت: امنیت غذایی به معنی دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم تعریف‌شده است.
کد خبر : 325039

غلامرضا امینی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا؛ در خصوص امنیت غذایی گفت: در تعریف بانک جهانی، امنیت غذایی به معنی دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم تعریف‌شده است.


وی افزود: این عبارت یعنی پایداری در دریافت غذا، دسترسی همیشگی به غذا و موجود بودن آن برای همه مردم اهمیت ویژه‌ای دارد.


مدیرکل دفتر نظارت بر استانداردهای صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال گفت: در ایران هم مانند بسیاری از کشورهای دیگر قوانین و مقررات ملی در زمینه ایمنی و سلامت غذا تصویب‌ شده است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان دامپزشکی کل کشور و سازمان ملی استاندارد عهده‌دار نظارت بر تولید و توزیع و مصرف غذاهای سالم و ایمنی تغذیه هستند.


انتهای پیام/4085


انتهای پیام/

ارسال نظر