وزارت کار مسئول رفع بیکاری نیست
به گزارش خبرنگار حوزه رفاهی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، انوشیروان محسنی بندپی صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه وزرای سابق و جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تقدیر و تشکر از علی ربیعی که به رغم تنگناهای مالی دولت، پیگیری مطالبات و مشکلات بهزیستی و کمیته امداد را در دستور کار قرار داده بود، گفت: افزایش مستمری مددجویان، پیگیری ویژه در تصویب قانون جامع حمایت از افراد دارای معلولیت، افزایش دستمزد بیش از تورم کارگران، تقویت سهجانبهگرایی و گسترش کمی و کیفی در بزرگترین نهاد بیمه اجتماعی و گسترش تختهای بیمارستانی بهویژه در مناطق کمبرخوردار و بهجای گذاشتن گفتمان خیر جمعی و مسئولیت اجتماعی بخشی از اقدامات ماندگار علی ربیعی بود که در طول پنج سال مدیریت در وزارت تعاون انجام داد.
وی ادامه داد: افتخار داشتم در طول 2.5 ماه سرپرستی این وزارتخانه را بر عهده بگیرم و از همه معاونان و همکارانم تشکر میکنم که شرایطی فراهم کردند تا من بتوانم کار را ادامه دهم و نشانی از دورهگذار مطرح نبود. بهطوری که در راستای اقدامات گذشته فعالیت کردم و بستر مناسبی برای وزیر جدید فراهم کردیم که بتواند با آرامش طی طریق کند.
سرپرست سابق وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اقدامات خود در این دوره گفت: در طول این مدت با حمایت دولت و مجلس ۴۰۰ هزار معلول را جزو مستمریبگیران قرار دادیم.
محسنی بندپی با اشاره به ایجاد اشتغال روستایی در زمان سرپرستی خود در وزارت رفاه گفت: برای به فعلیت درآوردن وضعیت نسبی و اشتغال پایدار، 1.5 میلیارد دلار لازم بود که در این طرح چهار بانک توسعه تعاون، صندوق کارآفرینی، پستبانک و بانک کشاورزی مشارکت کردند.
رئیس سازمان بهزیستی ادامه داد: همچنین برای 6 محور کاری برنامهریزیهایی صورت گرفته بود که ازجمله آن میتوان به اصلاح نظام بنگاهداری و شناسایی بنگاههای زیانده و بنگاههای کوچک اشاره کرد که بسیاری از آنها در شرایط بورس قرار گرفتند.
وی با تبریک به شریعتمداری گفت: شریعتمداری در شرایط خاص و حساس مسئولیت این وزارتخانه را عهدهدار شد و رأی بالایی کسب کرد و برنامههای او در شرایط ویژه تحریم از قوت بالایی برخوردار است زیرا بر محوریت راهبردهایی بنا شده که میتواند مشکلات اقتصادی را حل کند تا به وضعیت مطلوب برسیم.
محسنی بندپی با اشاره به اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دارای ابعاد مختلف و متنوعی است که از اقشار آسیبپذیر، کودکان کار و خیابان، گرفته تا بیکاری و بحران صندوقهای اجتماعی دستبهگریبان است افزود: وزارت تعاون به عنوان بزرگترین و کلیدیترین وزارتخانه در شرایط تحریم مطرح است و ابعاد مختلفی از امور جامعه را عهدهدار است.
سرپرست سابق وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: یکی از محورهای کاری این وزارتخانه برنامه ملی مبارزه با فقر است تا بتوانیم از اقشار ویژه حمایت کرده و توانمندسازی آنها را در دستور کار قرار دهیم.
وی تصریح کرد: در مورد موضوع پیشگیری و کنترل آسیبهای اجتماعی بهصورت علمی و تخصصی در برنامه ششم تدابیری اندیشیده شده است، بهطوریکه دولت و مجلس به این موضوع میپردازند و همچنین با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری هر 6 ماه یکبار جلسات منظمی در خصوص آسیبهای اجتماعی برگزار میشود. بنابراین نباید از موضوع آسیبهای اجتماعی غافل شویم و محوریترین و کلیدیترین دستگاه در کنترل آسیبهای اجتماعی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که میتواند با ارائه برنامههای مناسب برای اشتغال در این راستا گام بردارد، هرچند وزارت کار مسئول اشتغال و رفع بیکاری نیست!
انتهای پیام/4044
انتهای پیام/