لزوم تقویت مفاهمه نسلی برای کاهش آسیبهای اجتماعی
غلامرضا غفاری در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگ و هنر گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره ارتباط مؤثر خانواده و دانشگاه اظهار کرد: طبیعتاً هر دوره سنی الزامات و ویژگیهای خاص خودش را دارد. بیتردید اگر امروز در دانشگاهها صحبت از ارتباط دانشجویان با والدین میشود، نمیتواند بسان ارتباطی باشد که در آموزش و پرورش و دورههای آموزشی دنبال میشود.
وی افزود: ارتباط خانواده و دانشگاه الزامات و ویژگیهای خاص خودش را دارد چون نه دانشجویان دانشآموز هستند، نه نگاه والدین، در دوره سنی نوجوانی به فرزندانشان با نگاه به دوره سنی دانشجویی آنها یکسان است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: لازم است والدین در جریان فضای دانشگاهها، مراکز آموزش عالی و الزامات و ویژگیهای آن قرار بگیرند و تفاوت آن را با مدرسه بدانند.
غفاری با اشاره به فعالیتهای دفاتر مشاوره در دانشگاهها در حوزه ارتباط مؤثر والدین خاطرنشان کرد: این ارتباط را نمیتوان در قالب انجمن اولیا و مربیان که در آموزش و پرورش وجود دارد، دنبال کرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به ضرورت ارتقای تفاهم نسلی بین دانشجویان و والدین گفت: بههرحال هر کدام متعلق به نسلهای متفاوت هستند و کمال مطلوبهایی برای خود دارند. باید وجوه مشترک دو نسل را بهدست آوریم و مفاهمه نسلی را تقویت کنیم که این کار میتواند بسیاری از آسیبهای اجتماعی و ناهنجاریهایی که در کمین دانشجویان است را کاهش دهد.
غفاری خاطرنشان کرد: نباید به وضعیتی برسیم که والدین نسبت به دانشجویان ابراز بیتفاوتی کنند و دانشجویان نیز نسبت به جایگاه و موقعیتی که والدینشان دارند بیتوجه باشند.
وی در پایان گفت: از طریق برنامههایی که برای تقویت مفاهمه بین نسلی انجام میشود نسل جدید میتواند میزبان نسل قدیم شود و ارتباطشان بیشتر شده و از بسیاری از آسیبها و معضلات اجتماعی جلوگیری شود.
انتهای پیام/4007/
انتهای پیام/