صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۴۳ - ۲۰ آبان ۱۳۹۷
دانستنی‌های پزشکی؛

بهترین غذا برای سیاه شدن مو چیست

بهترین غذا برای سیاه شدن مو مصرف شلتوک برنج است در حالی که معمولاً در هنگام آب‌کش کردن برنج، ویتامین ب موجود در آب برنج را دور می‌ریزیم.
کد خبر : 324543

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،‌ بهترین غذا برای مشکی شدن مو ویتامین‌های گروه ب هستند که براساس مطالعات صورت‌گرفته هیچ غذا و دارویی به‌خوبی و سرعت شلتوک برنج تأثیرگذار نیست؛ البته دلیل آن بسیار واضح است زیرا ما برنج را پوست‌کنده و به میزان بسیار زیادی نیز مصرف می‌کنیم. برهمین اساس کمبود و کسری مواد مغذی شلتوک برنج را در مواد غذایی داریم. 


توصیه می‌کنیم روزانه نیم سیر پوست شلتوک یا گرد شلتوک را با لیمو امانی دم کرده و میل کنید؛ البته در بین ویتامین‌های ب ویتامین ب 1 طاقت حرارت را ندارد و در عوض به‌سرعت در آب حل می‌شود، اگر آن را در آب گرم خیس کرده و بگذارید ویتامین‌های آن حل شود می‌توانید آن را بنوشید.


بقیه پوست برنج را در کمی آب بجوشانید و آن را مجدداً صاف کرده، آب آن را با هر غذایی که میل دارید مخلوط کرده بنوشید.


کته سالم


پلو و چلوهایی که ما می‌پزیم و می‌خوریم معایب و مفاسد زیادی دارد؛ زیرا ما برنج را پوست کنده و بهترین و پرارزش‌ترین قسمت‌های آن را دور می‌ریزیم، درصورتیکه پوست برنج مخزن ویتامین‌های ب است و در مغز برنج ماده‌ای وجود دارد که ضد ویتامین ب است و ویتامین‌های ب بدن ما را رسوب می‌دهد. ازاین‌رو برنج انسان را چاق و موی سر را سفید می‌کند.


ویتامین‌های گروه ب برنج نیز در آب حل شده و بعد از صاف شدن دور ریخته می‌شود. ویتامین ب عروق جلدی بدن را باز کرده و شخص را زیبا می‌کند؛ اما کمبود این ویتامین شخص را مبتلا به بیماری برص کرده و پوست بدن را زشت می‌کند و تولید اختلالات عصبی کرده و دست و پا را مستعد به سرمازدگی می‌کند. این ویتامین عوامل زنده خون را تقویت و ترشحات و حرکات معده را زیاد می‌کند. صاف کردن برنج منجر به نابودی و کمبود این ویتامین‌ها می‌شود.


انتهای پیام/4044/ن


 


 


انتهای پیام/

برچسب ها: برنج مو ویتامین
ارسال نظر