صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۰ - ۱۵ آبان ۱۳۹۷
یک وکیل دادگستری:

برخورد قضائی در حوزه بدحجابی مؤثر نیست

وکیل پایه یک دادگستری گفت: رعایت نکردن شئون اسلامی در جامعه 74 ضربه شلاق دارد اما برخورد قضائی در موضوع بدحجابی مؤثر نخواهد بود.
کد خبر : 323362

سهراب سلیم‌زاده در گفتگو با خبرنگار حوزه قضائی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا در قانون مجازات اسلامی موردی در خصوص برخورد با بدحجابی و استفاده از لباس‌های نامتعارف در جامعه آمده است یا خیر، با بیان اینکه برخوردهای قضائی در موضوع مقابله با بدحجابی نمی‌تواند مؤثر باشد، گفت: تجربه نشان داده که برخوردهای قضائی در موضوع بدحجابی نه تنها مؤثر نیست بلکه باعث تشدید این موضوع در جامعه می‌شود؛ در فصل هجدهم قانون مجازات اسلامی آمده است که اگر شخصی در جامعه دچار فعل حرامی شود و شئون اسلامی را رعایت نکند به 74 ضربه شلاق محکوم می‌شود.


وی افزود: فعل حرام اگر به‌صورت علنی انجام شود در این صورت دادگاه می‌تواند در مورد آن شخصی که فعل حرام را انجام داده حکم صادر کند؛ از طرفی دادگاه می‌تواند برای افرادی که با پوششی نامناسب به‌طوری که مسائل شرعی رعایت نشود در معابر و خیابان‌ها حاضر شوند از 10 روز تا 2 ماه حبس، حکم صادر کند؛ در برخی از موارد نیز با نظر قاضی برای این افراد از 5 تا 50 هزار تومان جریمه نقدی حکم صادر خواهد شد.


وکیل پایه یک دادگستری اظهار کرد: مسأله حجاب موضوعی نیست که بتوان با زور و برخورد قضائی با آن برخورد کرد لذا برخوردهای قضائی نمی‌تواند در حوزه بدپوششی و بدحجابی به‌عنوان عاملی بازدارنده عمل کند بنابراین فرهنگ‌سازی بهترین روش ممکن برای حل معضل بدحجابی در جامعه است.


سلیم‌زاده تصریح کرد: تولیدکنندگان نیز در تولید پوشاک نامناسب و ترویج فرهنگ غرب در جامعه مقصر هستند و اگر تولیدکنندگان پوشاک نامناسب با فرهنگ اسلامی تولید نکنند، مشکل ما در موضوع حجاب قابل حل خواهد بود، بنابراین نظارت بر صنف لباس‌فروشان و تولیدکنندگان نیز می‌تواند در این زمینه کمک کند.


انتهای پیام/4076/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
arb
14:23 - 1397/08/29
حل ریشه ای معضل بدحجابی و مسائل اخلاقی و فرهنگی ربطی به وکلا و قوه قضائیه و پلیس ندارد،شما قانون حجاب و عفاف و برخورد با بی حجابی و بی اخلاقی رو برای زنان و مردان اجرا کنید.
کار فرهنگی،مربوط به نهادها و سازمانهای فرهنگی و روحانیون و مردم و مدارس و ارشاد و... هست.
هرکس باید در جایی که هست به وظیفه خودش عمل کند.