بالغ بر 60 میلیارد تومان اعتبار به بخش صنعت دزفول تزریق شده است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دزفول، مهراب عبداللهی در سیویکمین جلسه مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول خاطرنشان کرد: بحث شرکت دانشبنیان و مرکز رشد مهم بوده و توسعه این مراکز مهمتر هستند. امسال مبلغی بالغ بر 60 میلیارد تومان در بخش صنعتی دزفول تزریق شده و آمادگی داریم که از این شرکتها، حمایتهای اداری و تسهیلاتی کنیم تا مشکلات آنها برطرف شود.
وی گفت: بهعنوان رئیس صنعت و معدن دزفول متعهد میشوم تا برای پیشبرد و تسریع امور اداری مربوط به شرکتهای دانشبنیان زیرمجموعه مرکز رشد گام برداشته و از طریق نیروهای اداره صنعت و معدن امور مرتبط با این شرکتها را پیگیری و در صورت بروز مشکل با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول آنها را حل و فصل کنیم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول هم اظهار کرد: شرکتها و افرادی که ایدههایی برای تولید دارند، حدود سه تا چهار سال در مرکز رشد مستقر میشوند و دانشگاه یکسری امکانات از قبیل کارگاههای مجهز و منابع مالی ازجمله وامهای بلندمدت که قبلاً به مبلغ 70 میلیون تومان بوده و اکنون تا سقف 120 میلیون تومان است را بهصورت قرضالحسنه در اختیار آنها قرار میدهد.
علی افروس گفت: پس از اینکه این شرکتها پر و بال گرفتند و توانستند به مرحله دانشبنیان برسند، خود را به اداره صنعت و معدن معرفی کرده و از مرکز رشد خارج میشوند.
مدیر مرکز رشد شهرستان دزفول نیز بیان کرد: اکنون 24 شرکت و هسته فناور زیر نظر این مرکز رشد فعالیت دارند که پنج شرکت توانستهاند دوره رشد خود را گذرانده و خروج موفق برای آنها ابلاغ شود و از این پس بهعنوان اعضای پارک علم و فناوری با آنان در ارتباط خواهیم بود.
مهدی هودگر افزود: مرکز رشد شهرستان دزفول برای پیشبرد اهداف این شرکتها و پیشرفت شهرستان دزفول خواستار همکاری و مساعدت اداره صنعت و معدن دزفول است.
وی اظهار کرد: بیشترین مشکلاتی که پیش روی شرکتهای وابسته به مرکز رشد وجود دارد، برگشت سرمایه و تعامل با ادارات است که انشاءالله این جلسه فتح بابی برای پیشبرد اهداف این شرکتها و پیشرفت روزافزون شهرستان دزفول باشد.
انتهای پیام/4062/خ
انتهای پیام/