صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۴۵ - ۱۳ آبان ۱۳۹۷
معاون وزیر علوم:

توجه به شرایط زمانی، شرط اساسی فعالیت‌های فرهنگی است

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: شناخت شرایط زمانی و تحولات اجتماعی و فرهنگی برای فعالیت فرهنگی یک ضرورت است.
کد خبر : 323106

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، غلامرضا غفاری در جمع مدیران و کارشناسان دفاتر سیاست‌گذاری فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها، با تقسیم‌بندی عرصه فعالیت فرهنگی به دو بخش اهداف و عملکرد اظهار کرد: اهداف مدیریت فرهنگی در دانشگاه‌ها در قالب قوانین و آیین‌نامه‌ها ابلاغ شده است و در زمینه عمل و کردار است که ما می‌توانیم با بحث و تبادل نظر روش اجرایی مناسب را انتخاب کنیم.


وی تصریح کرد: در مسئله انتخاب روش اجرایی در مدیریت فرهنگی، امکانات مادی و نیروی انسانی از بحث‌های اصلی است ولی مهم‌تر از امکانات مادی، شناخت محیط اجتماعی است.


معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تأکید کرد: بخشی از شناخت محیط دانشگاه، شناخت نظری است ولی شناخت تجربی از فضای کالبدی دانشگاه و نگرش و اندیشه دانشجویی نیز اهمیت بالایی دارد.


وی افزود: فعالیت فرهنگی نسبت به سایر فعالیت‌های دانشگاهی مانند امور آموزشی و پژوهشی بیشتر در معرض دید دانشگاهیان و مردم قرار دارد که این ویژگی در کنار حسنی که دارد، آسیبی نیز دارد و آن این‌که گاهی حساسیت بالا و قضاوت‌های زودهنگام باعث ناتمام ماندن برخی از برنامه‌ها می‌شود.


غفاری گفت: تجربه دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی به دلیل نقش رسانه‌ای دانشجو در جامعه به جامعه منتقل می‌شود و در زندگی پس از دانش‌آموختگی نیز جریان دارد بنابراین امور فرهنگی دقت ویژه‌ای می‌طلبد.


معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تأکید کرد: داشتن هرگونه نگرش خطی و محدود، کمکی به حل مسائل فرهنگی و دانشجویی نمی‌کند و ضرورت دارد به اندیشه‌ها، سلایق و خرده‌فرهنگ‌های دانشجویی داخل دانشگاه توجه شود.


وی افزود: برنامه فرهنگی نیازمند بازنگری مستمر است و با یک برنامه نمی‌توان در زمان زیادی به تمام مشکلات حوزه فرهنگ دانشجویی پاسخ داد.


مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی وزارت علوم نیز در این نشست گفت: دانشگاه‌ها علاوه بر تولید علم، وظیفه دارند انسان‌هایی اخلاق‌محور، خلاق و فرهیخته برای جامعه تربیت کنند.


زهرا پارساپور افزود: شاخص‌های دانشجوی ایرانی در نظرات مقام معظم رهبری، قوانین آموزش عالی و دیدگاه‌های مسئولان عالی کشور روشن است و مدیران فرهنگی باید با توجه به این آرمان‌ها و اهداف فعالیت کنند.


وی افزود: نشست مدیران و کارشناسان دفاتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی دانشگاه‌ها با هدف هم‌اندیشی و تبادل نظر برای انجام مأموریت‌های بخش فرهنگی دانشگاه‌ها تشکیل شده است تا افق روشن‌تری برای اجرا داشته باشیم.


انتهای پیام/۴۰۴۰/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر