صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۱ - ۱۳ آبان ۱۳۹۷
ستاری خبرداد:

ورود استارت‌آپ‌ها به حوزه بیمه

معاون علمی رئیس‌جمهور با اشاره به امضای تفاهم‌نامه بین این معاونت و سازمان بیمه مرکزی گفت: استارت‌آپ‌ها به حوزه بیمه ورود می‌کنند.
کد خبر : 322939

به‌ گزارش خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا سورنا ستاری در مراسم امضای تفاهم‌نامه بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان بیمه مرکزی که صبح امروز در محل معاونت علمی برگزار شد، گفت: این تفاهم‌نامه در دو بخش ارائه می‌شود و بناشده سرویس‌های جدید بیمه‌ای ایجاد شود و در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار بگیرد.


معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: ورود استارت‌آپ‌ها به حوزه بیمه با انعقاد این تفاهم‌نامه شکل می‌گیرد تا تزریق نوآوری در حوزه بیمه هم انجام شود.


وی در ادامه گفت: یکی از حوزه‌هایی که اخیراً معاونت علمی در آن ورود کرده حوزه بیمه است، البته سابقه همکاری با بیمه به چهار سال پیش بازمی‌گردد. اقتصاد دانش‌بنیان بسترهای خاصی را لازم دارد که در این تفاهم‌نامه این بسترها پیش‌بینی شده و البته ضمانت‌نامه‌های معمولی که به شرکت‌ها داده می‌شود برای شرکت‌های دانش‌بنیان مفید نیست و شرکت‌های دانش‌بنیان به خدمات بیمه‌ای برای تضمین محصول احتیاج دارند.


ستاری ادامه داد: باید برای ارائۀ خدمات بیمه‌ای به شرکت‌های دانش‌بنیان زیرساخت‌هایی ایجاد شود و تعدادی استارت‌آپ در حوزه بیمه فعال هستند، اما نیاز به فرهنگ‌سازی و بسترسازی دارند. این استارت‌آپ‌ها بازیگران جدیدی هستند که می‌خواهند وارد بازار شوند و خدمات جدید نوآورانه ایجاد کنند و دسترسی مردم به خدمات بیمه‌ای را نیز افزایش دهند.


وی ادامه داد: خوشحالم که این نگاه در صنعت بیمه وجود دارد و امیدواریم با هماهنگی هم، بتوانیم بدون مشکل جدی جوانان را وارد عرصه بیمه کنیم.


معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با اشاره به گردش مالی فین‌تک گفت: سال گذشته تراکنش فین‌تک بیش از 130 هزار میلیارد تومان بود و در حال حاضر بازیگران سنتی نظیر بانک‌ها و صندوق‌ها جای خود را به بازیگران مدرن می‌دهند.


در ادامه این مراسم غلامرضا سلیمانی رئیس‌کل بیمه مرکزی گفت: ایران جزء کشورهایی است که انواع پوشش‌های بیمه‌ای برای آن تعریف شده، ولی توسعه بیمه در سطح کشور و نفوذ آن در بین آحاد مردم و شرکت‌ها هنوز انجام نشده و در این بخش به نوآوری نیاز داریم؛ وجود استارت‌آپ‌ها و ورود آن‌ها به بخش بیمه می‌تواند بخشی از صنعت بیمه و بازاریابی را پوشش دهد.


وی تأکید کرد: درآمد خوبی در مجموعه استارت‌آپ‌ها وجود دارد که باعث نفوذ و ایجاد امنیت سرمایه‌گذاری و مسئولیت‌پذیری و مدیریت می‌شود و گسترش چتر بیمه را در سطح کشور ایجاد می‌کند.


سلیمانی اضافه کرد: امروز باید از وجود استارت‌آپ‌ها و نیروهای جوان استفاده کنیم و در بخش صنعت بیمه و بازاریابی، استارت‌آپ‌ها می‌توانند با استفاده از روش‌های نوین و حتی بهینه کردن هزینه‌های بیمه‌ای برای خانواده‌ها به آنها کمک کنند.


وی در پایان خاطرنشان کرد: 10 استارت‌آپ فعال در حوزه بیمه وجود دارد که می‌خواهیم این تعداد افزایش پیدا کند.


در ادامه این مراسم علیرضا دلیری معاون توسعه و جذب منابع انسانی معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: بستر خوبی برای همکاری معاونت علمی و سازمان بیمه مرکزی ایجاد شده و می‌خواهیم با راه‌اندازی مراکز نوآوری و شتاب‌دهنده به استارت‌آپ‌های حوزه بیمه کمک کنیم و در هفته آینده جلسات کارگروه تشکیل می‌شود تا در ماه آینده اولین استارت‌آپ‌ویکند بیمه را برگزار کنیم.


انتهای پیام/4085/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر