صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۰ - ۱۱ آبان ۱۳۹۷

نیازهای بازار کار آینده چیست؟

بررسی‌های جدید نشان می‌دهد که مدرک دانشگاهی و تحصیلات عالی در آینده برای بازار کار اهمیتی ندارد.
کد خبر : 322492

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه‌های جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از سی‌ان‌بی‌سی، براساس نظرسنجی‌های اخیر در آمریکا 93 درصد از فری‌لنسرهای فارغ‌التحصیل از دانشگاه می‌گویند که در حال حاضر یادگیری مهارت در بازار کار مهم‌تر از داشتن تحصیلات عالی است.


کارمزد یا فری‌لنسر کسی است که سرویس‌ها یا خدمات خود را بدون تعهد درازمدت به کارفرما ارائه می‌دهد. این افراد معمولاً ساعتی، روزانه یا پروژه‌ای دستمزد می‌گیرند و اساساً یک کسب‌وکار یک‌نفره محسوب می‌شوند.


گزارش انجمن اقتصادی جهان نشان می‌دهد که 65 درصد از کودکان امروزی که وارد مدرسه ابتدایی می‌شوند، در آینده مشغول به کارهایی می‌شوند که در حال حاضر هنوز وجود خارجی ندارند. به همین دلیل تعداد روش‌های آموزشی جدید و غیرسنتی در آمریکا به‌شدت افزایش یافته است.


پاییز امسال 20 میلیون دانش‌آموز در کالج‌ها و دانشگاه‌های آمریکا ثبت‌نام کردند که قطعاً بسیاری از آنها زیر بار بدهی‌ خواهند رفت. متأسفانه مشخص نیست که آیا مدرک تحصیلی این دانشجویان ارزشی در بازار کار آینده خواهد داشت یا خیر.


در بازار کار فعلی مهارت ارزش بیشتری نسبت به آموزش عالی دارد. 93 درصد از ‌فری‌لنسرها دارای تحصیلات عالی در آمریکا گزارش داده‌اند که مهارت‌های آنها در شغل فعلی آنها مفید واقع شده‌ است. در حالی که 79 درصد از فارغ‌التحصیلان نیز اعلام کرده‌اند که تحصیلاتشان در شغلی که در حال حاضر دارند، به درد آنها خورده است. 


انتهای پیام/4021/
 


انتهای پیام/

ارسال نظر