صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۱۶ - ۱۰ آبان ۱۳۹۷
ترقی:

هدف عبدالله نوری تطهیر عناصر فتنه بود/ پشت‌پرده دعوت مرجع تقلید

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی یکی از اهداف دعوت آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی به منزل نوری را تطهیر عناصر فتنه و روی کار آمدن آنان بر عرصه سیاست دانست.
کد خبر : 322427

حمیدرضا ترقی در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا با اشاره به این‌که عبدالله نوری با دعوت از آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی به منزل خود می‌خواست رنگ و بوی فتنه را از عناصر فتنه پاک کند، گفت: این دیدار وسیله‌ای برای هدف از پیش تعیین شده عبدالله نوری بود که خوشبختانه ناکام ماند.


وی یکی دیگر از علل انتشار این تصاویر را تطهیر و روی کار آمدن عناصر فتنه بر عرصه سیاست دانست.


عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی اضافه کرد: این جریان‌ها به‌هیچ‌وجه نمی‌تواند به اصل مرجعیت آسیبی بزند و حامیان فتنه با این اقدام نشان دادند حاضرند آبروی مرجعیت را به خاطر منافع خود از بین ببرند.


ترقی گفت: چون عناصر فتنه هیچ ارزشی برای مرجعیت قائل نیستند، نمی‌توانند مدافع علمای حوزه علمیه باشند.


وی یکی از اهداف جریان اصلاحات را جدایی مرجعیت از نظام دانست و افزود: جریان‌های فتنه می‌خواهند حمایت علما و مراجع تقلید را از نظام بردارند تا هر اقدامی علیه نظام جمهوری اسلامی را موجه جلوه دهند.


عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی ادامه داد: طبق بررسی‌های انجام‌شده آیت‌الله شبیری زنجانی به دلیل روابط نسبی و خانوادگی با عبدالله نوری به منزل آقای نوری می‌رود و بعد متوجه می‌شود عناصر فتنه توسط نوری دعوت ‌شده‌اند.


ترقی گفت: حتی آیت‌الله‌ شبیری زنجانی اعلام کرده‌اند برخی از افرادی که در منزل عبدالله نوری حضور داشتند را نمی‌شناختند به‌طور مثال موسوی‌خوئینی‌ها که ایشان را فقط در سنین جوانی دیده است.


وی تذکر آیت‌الله یزدی را بجا و به‌موقع دانست و گفت: این نامه حکم امربه‌معروف و نهی‌از‌منکر را داشت و افراد خارج از حوزه حق دخالت و سودجویی برای رسیدن مقاصد سیاسی ندارند.


انتقاد از مدیریت دولت


عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در ادامه سخنانش با انتقاد از مدیریت روحانی و وزرایش گفت: یکی از سفارش‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی به دولت این بود که از نقاط قوت دولت‌های گذشته استفاده کند ولی رئیس‌جمهور این کار را نکرد و همین عامل اعتراض مردم نسبت به گرانی و بیکاری را به وجود آورد.


وی اضافه کرد: همان‌طور که آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای اعلام کرده بودند دولت‌ها باید نسبت به دولت‌های گذشته سیر تکاملی را طی کنند.


ترقی گفت: روحانی به‌جای این‌که خط و مشی رهبری را رعایت کند به تخریب دولت‌های قبلی پرداخت تا بلکه بتواند ضعف مدیریتی خود را این‌گونه جبران کند.


عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی یکی از اهداف دولت را سیاه‌نمایی عملکرد دولت‌های گذشته دانست و افزود: ایشان با این کار می‌خواست ذهنیت مردم را از توجه ناکارآمدی دولت خود بازدارد و تنها دستاوردش برجام بود که نتیجه مثبتی برای رفع مشکلات کشور نداشت.


ترقی ادامه داد: رئیس‌جمهور با توجه به این‌که فهمید عملکردش ضعیف است تصمیم گرفت ادامه‌رو کار دولت احمدی‌نژاد باشد و تمام پروژه‌های عمرانی دولت قبلی که 50 درصد آن تمام‌شده بود، آنها را افتتاح کند.


نقش کارگزاران در پدید آمدن شرایط اقتصادی


وی با اشاره به نقش کارگزاران در پدید آمدن شرایط اقتصادی فعلی گفت: در دولت هاشمی هم این اعتراض‌ها به وجود آمد و امروز هم اگر تدبیر مقام معظم رهبری و نجابت مردم نبود این نوع اعتراض‌ها می‌توانست به بحران اجتماعی بیانجامد.


فرصت‌سوزی دولت


ترقی فرصت‌سوزی در دولت روحانی را ضربه سنگین به کشور دانست و افزود: نشانه این فرصت‌سوزی‌ها شمار بالای بیکاری و گرانی در کشور است.


عضو حزب مؤتلفه چینش افراد در کابینه روحانی را ناکارآمد خواند و گفت: این افراد چون تخصص لازم درزمینه مدیریت ندارند نمی‌توانند برنامه جامعی برای پیشرفت کشور ارائه دهند.


ترقی گفت: چون دولت خودش را آماده جنگ اقتصادی با دشمن نکرده است لذا در رفع مشکلات مردم و مقابله با تحریم‌ها و توطئه‌های خارجی ضعیف است.


وی در ادامه به صحبت‌های جهانگیری در همایش روز ملی صادرات اشاره کرد و گفت: این حرف دو معنا دارد یکی درگیری بین حزب سازندگی و اعتدال و دومی این بود که جهانگیری از بدنه دولت خارج شود و ایشان برای ریاست جمهوری آینده آماده شوند.


عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه ادامه داد: پیش‌بینی بنده این است که جهانگیری با این حرفش می‌خواست بازی سیاسی‌ای را شروع کند و حزب کارگزاران را از مسئولیت مشکلات پدید آمده اقتصادی تبرئه کند.


انتهای پیام/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر