تأسیس سرای نوآوری آزاد برای اشتغال دانشبنیان
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی در سیزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی که صبح امروز در واحد تبریز برگزار شد، ضمن تسلیت ایام دهه آخر ماه صفر، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی سالها از حسابرسی مستقل فارغ بود؛ اما سال گذشته برای نخستین بار برای دانشگاه حسابرس مستقل تعیین شد و با تصویب هیأت امنای مرکزی، حسابرسی 120 واحد دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.
وی افزود: گزارش اولین حسابرسی مستقل از دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، امروز مورد بررسی قرار خواهد گرفت و این امر در سالهای آتی ادامه خواهد داشت.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سیاست هیأت امنای مرکزی، شفافیت در مجموعه مالی دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: بررسی دقیق بودجه واحدها توسط هیأت امناهای استانی، به نفع نظام آموزش عالی است و امیدواریم بودجه واحدها به نحو احسن هزینه شود.
طهرانچی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی مأموریت دارد مشکلات و چالشهای کشور را بهصورت منطقهای حل کند، ادامه داد: در مجموعۀ دانشگاه آزاد اسلامی سالانه 100 هزار پایاننامه کارشناسی ارشد تدوین و دفاع میشود. برای اینکه این تعداد پایاننامه در حل مشکلات جامعه مفید واقع شود، موضوعات کلان درخصوص سه چالش ملی، دانشی و منطقهای در تهیه و تدوین آنها هدف قرار گرفته است.
وی تأکید کرد: امیدوارم با خلق یک نظام همافزایی در عملکرد دانشجویان تحصیلات تکمیلی، راهحلی برای رفع معضلات و مشکلات ارائه دهیم. در این رابطه دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با محوریت واحد تبریز قابلیت اجرای چند طرح را دارد؛ یکی از موضوعاتی که بهعنوان چالش منطقهای میتواند به اشتغال دانشبنیان نیز منجر شود، حوزه چرم و کفش است. این صنعت را میتوان از منظرهای مختلف علمی، اقتصادی، مهندسی، علوم اجتماعی و حتی علوم پایه بررسی کرده و با یک نظام هماهنگ عمل کرد.
عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه گفت: تحقیقات دانشگاهی در حوزه چرم و کفش میتواند به اسناد راهبردی و اشتغال دانشجویان هم منجر شود. تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برای انجام تحقیقات در حوزه چرم و کفش باید به بدنه دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی متصل شوند.
طهرانچی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «در جلسه دفاع پایاننامه دانشجویان کارشناسی ارشد، صنعت حضور داشته باشد که به اشتغال و خرید محصول و ایده منجر شود»، گفت: در این راستا سال گذشته مقدماتی در دانشگاه آزاد اسلامی برای گرهگشایی در زمینه اشتغال فراهم شد. از مهر سال آینده نیز هر دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور بر یکی از نظام موضوعات 40گانه دانشگاه آزاد اسلامی کار خواهد کرد. در کنار این یک سرای نوآوری آزاد با همت واحدهای دانشگاهی تأسیس خواهد شد که این مرکز موضوعات اشتغال دانشبنیان را در قالب آموزشهای مهارتی و خلاقانه، مراکز رشد و شتابدهندههای نوآوری در برمیگیرد.
وی در پایان خطاب به اعضای هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی تأکید کرد: برای برآورده کردن انتظار مردم، اهتمام ورزیم و آموزش عالی را کارآمد کنیم و به فکر آینده و اشتغال جوانها باشیم.
انتهای پیام/4007/پ
انتهای پیام/