صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
قائم‌مقام خانه صنعت:

دیر ارسال شده!توجه به بخش خصوصی برای حفظ ثبات بازار ضرورت دارد

قائم‌مقام خانه صنعت ایران گفت: مداخله دولت به ۲ عامل تغییر تخصیصی ارز و تعیین تکلیف ارزی بستگی دارد که برای فعالان ارزی فضای باثباتی را ترسیم کرد.
کد خبر : 322255

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از شاتا، قائم‌مقام خانه صنعت ایران بر لزوم توجه به بخش خصوصی برای حفظ ثبات اقتصادی تأکید کرد و افزود: در واقع آرامش نسبی در شرایط فعلی بازار در وهله اول حاصل اتفاقاتی است که لازم بود در بازار رخ دهد و در این‌ بین دولت و مداخلات وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بسیارت تاثیرگذار بوده است.


آرمان خالقی افزود: تغییر تخصیص و شیوه تأمین ارز که به تعیین تکلیف نهایی برای فعالان اقتصادی منجر شد، توانست این شرایط را در کشور به ثبات رسانده و تا حدود زیادی حفظ کند.


قائم‌مقام خانه صنعت، معدن و تجارت ایران تصریح کرد: به‌عبارت‌دیگر زمانی که فعال اقتصادی به‌صورت روشن دریافت کرد که به‌جز کالاهای ضروری برای تأمین ارز مواد اولیه یا واردات سایر کالاها لازم است ارز آزاد تهیه کنند و ارز دولتی اختصاص داده نمی‌شود از بلاتکلیفی درآمد و همین مسئله موجب شد التهابات بازار تا حدودی فروکش کند.


خالقی در ادامه با اشاره به برنامه‌های وزیر صنعت، معدن و تجارت برای تعامل با بخش خصوصی گفت: با توجه به سابقه ارتباط رحمانی با بخش خصوصی،‌ باید انتخاب ایشان را به فال نیک گرفته و منتظر تعاملات مثبتی در این زمینه باشیم.


وی ضمن بیان این نکته اضافه کرد: وزیر صنعت، معدن و تجارت علاوه بر اینکه پیش‌ از این نیز در بخش خصوصی فعال بوده و با این بخش تعامل داشته‌اند مشورت پذیر است و آنچه را که نمی‌داند می‌پرسد و به طور قطع از مشورت گروه‌های مختلف استفاده خواهد کرد.


خالقی این ارتباط مؤثر با بخش خصوصی را دارای دو مزیت عمده دانست و گفت:‌ به‌طور یقین این ارتباط مؤثر دو مزیت دارد. در قدم اول آگاهی از دیدگاه‌های بخش خصوصی برای تصمیم‌گیری درست مدنظر است و علاوه بر این در قدم بعدی تصمیم‌هایی که در این زمینه گرفته می‌شود با توجه به اینکه اشخاص مرتبط در آن‌ها مداخله داشته‌اند در اجرای آن مشارکت خواهند داشت و درواقع توفیق بیشتر و هزینه کمتری به دنبال خواهد داشت.


لزوم پیگیری تیم اقتصادی و دیپلماسی دولت


خالقی در ادامه با اشاره به نزدیک شدن به زمان تشدید تحریم‌ها،‌ بر لزوم پیگیری تیم اقتصادی و دیپلماسی دولت در این مورد تأکید کرد و گفت: در روزهای آینده که ممکن است شاهد تشدید تحریم‌ها باشیم، مواردی از تحریم مانند تحریم‌های حوزه حمل‌ونقل ممکن است شروع شوند. اما این نکته را لازم است به یاد داشته باشیم که کشور ما از پتانسیل‌های مختلی برخورداراست و با شروع این تحریم‌ها راهکارهایی در نظر گرفته‌شده است.


قائم‌مقام خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در توضیح این نکته افزود: در صورت اعمال تحریم‌های حمل‌ونقل و کشتیرانی راه‌هایی برای حمل‌ونقل کالا به‌صورت غیرمستقیم برای کشور وجود دارد و می‌توان از سایر خطوط کشتیرانی و بندرها استفاده کرد.


وی در همین مورد تأکید کرد: لازم است با توجه به رویکرد تحریم‌ها از یک دیپلماسی فعال استفاده کرد که رابطه با کشورهای دیگر را به‌نحوی‌که منافعشان تأمین شود حفظ کنیم.


انتهای پیام/4094/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر