لزوم صدور علوم انسانی به کشورهای شرقی
بخشعلی قنبری در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره تعامل علمی با کشورهای شرقی اظهار کرد: نهتنها تعامل علمی با این کشورها خوب است بلکه در شرایط فعلی ضروری است.
وی افزود: اکنون در بسیاری از دانشگاهها و دانشگاه آزاد اسلامی در برخی از رشتههای گروه علوم انسانی با کمبود دانشجو مواجهیم و ارتباط با کشورهای شرقی میتواند در این زمینه بسیار اثرگذار باشد.
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی گفت: تعامل با این کشورها باعث صدور فرهنگ ایرانی-اسلامی به این کشورها میشود.
قنبری ادامه داد: استادان علوم انسانی بسیاری از واحدهای دانشگاه آزاد درجه بالایی دارند و میتوان از این پتانسیل برای ترویج علوم انسانی ایرانی استفاده کرد.
وی بیان کرد: کشورهایی نظیر چین، روسیه، کره و ژاپن علاقه زیادی به رشتههای ادبیات فارسی، ادیان اسلامی و سایر رشتهها دارند و با ایجاد تعاملات علمی با این کشورها میتوان دانشجویان زیادی را جذب کرد و حتی میتوان استادان زیادی را برای دورههای کوتاهمدت به این کشورها داشت.
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی اضافه کرد: ایران در فلسفه اسلامی، عرفان اسلامی و حتی مطالعات تطبیقی در ادیان و فلسفه حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
قنبری گفت: کشورهای شرقی بیشتر به علوم پایه و مهندسی میپردازند و جای علوم انسانی در این کشورها خالی است، حتی بسیاری از دانشجویان دورههای تحصیلات تکمیلی وقتی به این کشورها میروند مانند یک استاد با آنها برخورد میشود، من در بسیاری از دانشجویان این موضوع را سراغ دارم حال چه رسد به استادان دانشگاهها.
وی بیان کرد: میتوان علوم انسانی را به کشورهای شرقی صادر کرد، متأسفانه از علوم انسانی غافل شدیم. باید بیشتر به این حوزه بپردازیم.
انتهای پیام/4040/پ
انتهای پیام/