رستگاری در شرق دجله
به گزارش خبرنگار حوزه حماسه و مقاومت گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، شهید کاظم نجفیرستگار، فرمانده تیپ سیدالشهدا (ع) در بیست و پنجمین روز اسفند ۱۳۶۵ و در ۲۶ سالگی طی عملیات بدر در منطقه هورالعظیم به شهادت رسید و ۱۳ سال بعد، پیکر پاکش تفحص شده و در بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد. از شهید کاظم نجفی یک فرزند به یادگار مانده است.
یکی از همرزمان این شهید بزرگوار در کتاب «رستگار» که مجموعهای از خاطرات مرتبط با شهید کاظم نجفیرستگار است، چنین میگوید:
بعد از عملیات خیبر، حاج کاظم و «حسن بهمنی» و «منصور کوچک محسنی» به اضافه جمع دیگری از بچهها بحث تجدیدنظر در استراتژی جنگ را مطرح کردند. عدمالفتح خیبر و چند عملیات قبلش و آمار بالای شهدا خیلی برای این بچهها گران تمام شده بود. اینها صاحب نفوذ و برشی بودند و توانستند مسئله را جدی کنند.
بحثها کاملاً فنی و بر سر شیوه رزم و مناطق تمرکز عملیات بود و جلساتی هم با فرمانده سپاه برگزار شد، اما گروهی شروع کردند به سیاسی کردن ماجرا؛ کار که بالا گرفت امام خمینی (ره) آیتالله محلاتی را با نامهای صریح به پادگان ولیعصر (عج) فرستاد تا حرف آخر را بزند.
امام از کل جریان گله کرده و خواهان ختم غائله شده بود. فردای آن روز حاج کاظم استعفایش را نوشت و به رفقایی که اصرار میکردند در جبهه بماند، گفت: ماندن من در منطقه درست نیست، چون خواهند گفت فلانی دارد همان قضیه را دنبال میکند. من سرباز امام و مطیع محض ایشان هستم. قصدم رساندن صحبتها به ایشان و فرماندهان بود که رسید. بهتر است من در پشت جبهه باشم و زمان عملیات به عنوان نیروی عادی در جبهه حاضر شوم.
بعد از آن، رستگار با معرفی خودش به واحد تداوم آموزشی در پادگان امام حسین (ع) به تدریس و ثبت تجربیات جنگ مشغول شد.
با آغاز علیات بدر، حاج کاظم و حسن بهمنی و ناصر شیری خود را به منطقه رساندند. آن موقع از تولد تنها فرزند او فقط دو هفته میگذشت. روز 25 اسفند 1363 در جریان یک حمله هوایی در شرق رودخانه دجله، حسن بهمنی ناصر شیری و کاظم رستگار به شهادت رسیدند، اما اثری از پیکر شهید رستگار به دست نیامد.
13 سال بعد در جریان عملیات تفحص، پیکر شهید کاظم نجفیرستگار شناسایی شده و پس از تشییع باشکوهی در تهران در قطعه 24 بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد.
انتهای پیام/4072/4104/
انتهای پیام/