صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۰ - ۰۵ آبان ۱۳۹۷
مربی سابق کشتی فرنگی؛

باخت کشتی‌گیران در ثانیه‌های پایانی معضل همیشگی است

سرمربی تیم امید کشتی فرنگی گفت: متأسفانه باخت در ثانیه‌های پایانی همیشه معضل کشتی ایران بوده و هیچ زمانی هم برای این موضوع راه‌حل پیدا نکردند.
کد خبر : 321123

جمشید خیرآبادی در گفتگو با خبرنگار با خبرنگار گروه ورزشی آنا، درباره عملکرد تیم ملی کشتی فرنگی در رقابت‌های جهانی گفت: در خصوص ارزیابی عملکرد تیم ملی کشتی فرنگی در رقابت‌های جهانی دو نکته را نباید فراموش کنیم. یکی اینکه قرعه‌کشتی‌گیران ایران واقعاً سخت بود و من خودم تابه‌حال چنین قرعه سختی در هیچ رقابتی ندیده‌ام. به‌نظرم اتحادیه جهانی کشتی باید در خصوص قرعه‌کشی رقابت‌ها تدبیری بیندیشد. این روند که تیم‌های روسیه، آمریکا، گرجستان و ایران در یک گروه و از آن‌طرف قرعه‌های راحت در گروه دیگر باشند، به‌هیچ‌عنوان منطقی نیست.


وی گفت: موضوع دومی که نباید از آن غافل شویم عملکرد کشتی‌گیران در ثانیه‌های پایانی است. متأسفانه باخت کشتی‌گیران در لحظات پایانی معضلی است که سال‌ها کشتی‌گیران ما با آن روبه‌رو هستند و هیچ زمانی هم برای حل این مشکل، کارگروهی تشکیل نشد تا سیاست‌های تمرینی را به کشتی‌گیران آموزش دهند تا لحظات پایانی شکست نخورند. به‌نظرم بررسی این موضوع به یک بحث کارشناسانه نیاز دارد و کادر فنی باید جلساتی را برگزار کند تا در آن به کشتی‌گیر یاد بدهند در ثانیه‌های پایانی دفاع منطقی داشته باشد. درحال‌حاضر که هدایت تیم امید کشتی فرنگی هم برعهده من است این مشکل در کشتی‌گیران ما دیده می‌شود به همین خاطر جلساتی را برگزار کرده‌ایم تا راه‌حلی برای آن پیدا کنیم.


خیرآبادی همچنین درخصوص نتایج ملی‌پوشان فرنگی اظهار کرد: به‌‌نظرم این نتایج ماحصل چند تفکر است. متأسفانه بها و ارزشی که در کشور ما به کشتی داده می‌شود، در حد و اندازه خودش نیست، در حالی‌که در تمام دنیا کشتی‌گیران در حال‌ کار هستند و سرمایه‌گذاری‌های کلانی هم روی آنها می‌شود. اما این شرایط در کشتی ما حاکم نیست. شما دیدید در رقابت‌های جهانی تا دقایق پایانی تکلیف اعزام تیم‌ها به‌دلیل نبود ارز ثانویه مشخص نبود. طبیعی است که این مسائل بر روحیه کشتی‌گیران تأثیر منفی می‌گذارد. به‌نظرم وزارت ورزش و متولیان ورزش باید به رشته‌های المپیکی بیشتر بها بدهند و این تفکر در جامعه القا شود که ورزش فقط فوتبال نیست. اگر ما تفکر المپیکی داشته باشیم باید به رشته‌هایی مدال‌آور در المپیک توجه ویژه‌ای کنیم.


وی ادامه داد: البته در رابطه با کسب چنین نتایجی، فدراسیون هم به‌طور حتم نواقصی داشته است. همان‌طور که گفتم بهترین راه تشکیل اتاق فکر است تا نواقص کار شناسایی شود.


خیرآبادی در پاسخ به اینکه علت باخت کشتی‌گیران باتجربه در ثانیه‌های پایانی چیست، عنوان کرد: هیچ کشتی‌گیری برای باخت روی تشک نمی‌رود. من بارها به این موضوع تأکید کرده‌ام که کشتی‌گیر مثل کامپیوتر نیست که تمام داده‌ها و تجربیات خودش را در روی تشک در هر میدانی به اجرا دربیاورد. کادر فنی باید  مسائل روحی - رونی و جسمانی و هم‌چنین مهندسی کار کردن به کشتی‌گیر آموزش‌ دهد. در تمام این سال‌ها که کشتی در تورنمنت‌های مختلف شرکت کرده است، هیچ زمانی کارگروهی تشکیل نشده است تا نوع برنامه‌ریزی و تکنیک‌های لازم یاد داده شود. به‌طور حتم نبود این مسائل نتیجه‌اش همین می‌شود که کشتی‌گیران ما هم در فرنگی و هم آزاد نتیجه دلخواه را کسب نکنند.


انتهای پیام/4051/4057/




انتهای پیام/

ارسال نظر