صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در مقاله‌ای بررسی شد؛

اقتصاد مقاومتی عامل اصلی در ارتقای بهره‌وری

مقاله اقتصاد مقاومتی عامل اصلی در ارتقاء بهره‌وری که توسط عبدالله وثوقی‌نیری و شعبان مرادی نگارش شده است, بررسی شد.
کد خبر : 320284

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا, مقاله اقتصاد مقاومتی عامل اصلی در ارتقای بهره‌وری که توسط عبدالله وثوقی‌نیری و شعبان مرادی نگارش شده است, بررسی شد.


امروزه موضوع اقتصاد مقاومتی در کانون توجه تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان در عرصه ملی است در این مقاله نیز سعی بر این شد تا اقتصاد مقاومتی در کلام امام خمینی(ره) و بیانات امام خامنه‌ای با روش تحلیل محتوا مورد بازخوانی شده و نکات مورد توجه و کلیدی جهت گذر از این بحران باز شناسایی و نکات کلیدی جهت تحقق اقتصاد پویا و منتج به بهره‌وری ارائه شود و بیان شد که اقتصاد مقاومتی نظام پایداری اقتصادی در برابر استفاده تهاجمی دشمن از ابزارهای اقتصادی علیه منافع و اهداف کشور است.


هدف دشمنان از اعمال تحریم‌ها، تضعیف یا تسخیر منابع اقتصادی کشور برای بهره‌گیری در برنامه‌های آینده است. اقتصاد مقاومتی بهترین راهکار در شرایط کنونی است که دشمن با افزایش اقدامات خصمانه خود در قالب تحریم‌های اقتصادی در حال خصومت ورزی است و حال آن که این فرمول ایستادگی و مقاومت در عرصه اقتصاد، فرصت‌های حداکثری را فراروی ملت ایران در مسیر اعتلا و پیشرفت می‌گشاید.


واژه اقتصاد مقاومتی بر این موضوع دلالت می‌کند که فشارها و ضربه‌های اقتصادی از سوی نیروهای متخاصم سد راه پیشرفت جامعه است که باید بر آن غلبه کرد و نتیجه گرفته شد جهت شکست دشمن در این عرصه نیز ورود به جبهه اقتصادی با بینش ، برنامه ، تکیه بر فرهنگ اسلامی و نکات مورد اشاره در بیانات مقام عظمای ولایت از قبیل تقویت فرهنگ کار و تولید ، اصلاح الگوی مصرف و پرهیز از اسراف ،«حمایت از تولید ملی»، استفاده حداکثری از همه ظرفیت‌ها، روح خودباوری و خوداتکایی، مردمی کردن اقتصاد ضروری است.


انتهای پیام/4083/


انتهای پیام/

ارسال نظر