صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۹ - ۰۱ آبان ۱۳۹۷

شورای دانش‌آموزی در مدارس پررنگ‌تر می‌شود

معاون پرورشی وزیر آموزش‌و‌پرورش گفت: از مدیران و مسئولان انتظار می‌رود شورای دانش‌آموزی را جدی بگیرند و عرصه فعالیت را برای انجمن‌های دانش‌آموزی باز کنند.
کد خبر : 320195

به گزارش خبرنگار آموزش‌و‌پرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،  علیرضا کاظمی صبح امروز در بیست و یکمین دوره انتخابات دانش آموزی در مدرسه وحدت گفت: اگر به سند تحول بنیادین آموزش‌و‌پرورش مراجعه کنیم در این سند ماموریت‌ها مشخص شده  و آن دستیابی دانش‌آموزان به مراتبی از حیات طیبه در سطح نازل و در حد عالی دستیابی به قرب الهی است و خود این سند دو مسیر اصلی برای تحقق این مسئله مشخص کرده است.


معاون پرورشی وزیر آموزش‌و‌پرورش افزود: حیات طیبه یعنی دانش‌آموزان به‌عنوان آینده‌سازان از یک نشاط و شادی برخوردار باشند و در واقع مسیر آن نیز مشخص شده است و تعلیم و تربیت باید همه ساعته صورت گیرد.


وی تصریح کرد: اگر می‌خواهیم جامعه برخوردار از هنجارهای درست باشد نیاز به دانش‌آموزانی داریم که در همه عرصه‌های تربیتی به مراحلی از رشد و کمال رسیده باشند.


کاظمی با اشاره به اینکه ما نیاز به دانش‌آموز تک بعدی و نامتعادل نداریم ادامه داد: ما به کسانی نیاز داریم که زندگی کردن را در کنار هم بیاموزند و بهزیستن را در تمام مراحل زندگی خود به‌کار گیرند. اینها انسان‌های موثری خواهند بود اما راهبرد دومی که سند تحول بنیادین برای دستیابی دانش‌آموزان به مراتب طیبه مشخص کرده مشارکت است. مشارکت کلید حل بسیاری از مشکلات در همه عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و نظامی به‌شمار می‌آید و اگر قرار باشد اتفاق مهمی رقم بخورد باید همه ما در تحول آن مشارکت داشته باشیم.


وی ادامه داد: استمرار مسائل فرهنگی در کشور مهم‌ترین موضوع به حساب می‌آید و ما به شدت به همه اعضای آموزش‌و‌پرورش در این حوزه نیازمندیم.


معاون پرورشی وزیر آموزش‌و‌پرورش اظهار کرد: این موضوع مهم‌ترین راهبرد سند است. مشارکت معلمان، اولیا و مربیان، کارکنان و همه کسانی که در بخش‌های مختلف اجرایی مشغول فعالیتند در این حوزه نیاز است.


کاظمی در ادامه افزود: بهترین برنامه برای تربیت دانش‌آموزان و نهادینه کردن فرهنگ همیاری، انتخابات شورای دانش‌آموزی در مدرسه است که یکی از مهم‌ترین ارکان واحد کار دانش‌آموزان است و باید به نقش آن توجه ویژه کرد. در واقع می‌توان گفت شورای دانش‌آموزی تنها نهادی است که همه دانش‌آموزان در شکل‌گیری آن دخالت دارند و می‌توانند نماینده همه دانش‌آموزان در مطالبه خواسته‌های خود از مدرسه باشند. خوشبختانه با تغییر رویکرد شورای دانش‌آموزی بنا داریم با تشکیل انجمن‌های متفاوت، شورای دانش‌آموزی را به عرصه فعال در حوزه‌های مختلف تقسیم کنیم.


وی با اشاره به تأکید وزیر آموزش و پرورش  برای برداشتن مسئولیت از دوش خانواده‌ها و بچه‌ها و میدان دادن به فعالیت‌های تربیتی در مدرسه گفت: در اینجا نقش مدیران و مسئولان آموزشی پررنگ‌تر می‌شود. از مدیران و مسئولان انتظار می‌رود شورای دانش‌آموزی را جدی بگیرند و عرصه فعالیت را برای انجمن‌های دانش‌آموزی باز کنند. از شوراهای دانش‌آموزی در عرصه تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری و اجرای برنامه‌ها استفاده و با آنها مشارکت کنیم.


کاظمی یادآور شد: دانش‌آموزان می‌توانند تمام برنامه‌های مدرسه را با بهترین حالت ممکن اجرا کنند. از دانش‌آموزان انتظار می‌رود همانگونه که در عرصه ابراز وجود و توانمندی‌های خودشان شجاعت به خرج دادند شورای دانش‌آموزی را به شورای فعال و با برنامه تبدیل کنند و با تشکیل مرتب و منظم، یکی از بازوان توانمند مدیر واحد آموزشی خود باشند تا در راستای تمرین مشارکت و توانمندسازی دانش‌آموزان به ارتقای فعالیت علمی، فرهنگی و آموزشی کمک کنند.


وی در پایان اشاره کرد: همه دست به دست هم دهیم تا آینده‌ای بهتر و امیدوارتر و روشن‌تر را برای ایران عزیز بسازیم تا فردای قیامت در محضر شهیدان سرافراز باشیم.


انتهای پیام/4087/4044/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر