صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز مطرح کرد:

نظارتی بر حوزه تعلیم‌وتربیت غیررسمی وجود ندارد

عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز گفت: به‌رغم تعداد کثیر نهادها و مراکز فعال در حوزه تعلیم‌وتربیت غیررسمی، متأسفانه نظارتی در این حوزه وجود ندارد.
کد خبر : 318962

الهام حیدری در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره سخنانی که در دیدار نخبگان با مقام معظم رهبری مطرح کرده است، اظهار کرد: در عرایض خود در محضر مقام معظم رهبری به حوزه مظلوم تعلیم‌وتربیت غیررسمی که در محافل علمی کمتر به آن توجه شده است، پرداختم.


وی افزود: در اکثر کشورهای دنیا مرسوم است که تعلیم‌وتربیت غیررسمی حتی در اسناد راهبردی مورد تأکید قرار می‌گیرد؛ اما در ایران در حوزه سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی به این موضوع مهم توجه نمی‌شود.


عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز عنوان کرد: به‌رغم تعداد کثیر نهادها و مراکزی که در این حوزه فعالیت می‌کنند متأسفانه نظارت کاملی وجود ندارد و تعلیم‌وتربیت غیررسمی رها شده است.


 حیدری ادامه داد: فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌پذیرد، براساس میل و سلیقه شخصی است نه در مسیر اهداف توسعه ملی و این باعث می‌شود که نیازآفرینی‌های کاذب به‌ وجود بیاید و استعدادهای کشور به هدر رود.


وی تصریح کرد: در سخنان روز گذشته به مشکلات این حوزه نیز اشاره‌ کردم. در کشور، مرکز ساماندهی برای فعالیت‌های حوزه تعلیم‌وتربیت غیررسمی وجود ندارد و نظارت ضعیف و شرایط فیزیکی فرهنگی حاکم بر این مراکز اصلاً مناسب نیست.


عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز گفت: متأسفانه این مراکز بدون نظارت، نیازهای آموزشی کاذب ایجاد می‌کنند، مالیات‌گریزی دارند و از قابلیت فضای مجازی استفاده‌ای نمی‌شود.


 حیدری با  اشاره به پیشنهاد‌هایی که برای رفع این مشکلات ارائه کرده است افزود: در همین راستا پیشنهادهایی ارائه دادم از جمله اینکه لازم است یک سازمان ملی و هدایت‌شونده در حوزه تعلیم وتربیت غیررسمی ایجاد شود، برنامه‌های راهبردی بر اساس شرایط ملی و بین‌المللی در راستای اهداف توسعه ملی تربیت غیررسمی صورت بگیرد، نظام‌نامه و چارچوب‌های قانونی عالمانه ایجاد شود، اقدامات فعالان این عرصه هدایت و نظارت شوند، برای رفع نیازهای کشور پژوهشگاه‌های غیررسمی ایجاد شود، رشته‌های دانشگاهی تعریف و سیستم نظارت راهبردی تعبیه شود.


وی در پایان با اشاره به واکنش رهبر معظم انقلاب گفت: وقتی شخصاً نزد حضرت آقا رفتم ایشان فرمودند که حتماً دستور می‌دهم این موضوع پیگیری شود و موضوع مورد توجه و تأکید ایشان هم قرار گرفت.


انتهای پیام/4007/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر