صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۸ - ۲۵ مهر ۱۳۹۷

دانشگاه‌های انگلستان به جنگ تغییرات اقلیمی می‌روند

دانشمندان در سراسر انگلستان در حال تلاش هستند تا از وقوع تغییرات آب‌وهوایی جلوگیری کنند که منجر به اکتشافات جالبی شده است.
کد خبر : 318801

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از گاردین، دانشمندان انگلیسی از چندی پیش تلاش خود در حوزه تغییرات اقلیمی را آغاز کرده‌اند و دستاوردهای خوبی نیز داشته‌اند از جمله کشف آنزیم‌های پلاستیک‌خور و ساخت زیست‌سوخت دریایی. براساس گزارش جدید سازمان ملل متحد انسان زمان زیادی ندارد تا اقدامی در مقابله با تغییرات آب و هوایی انجام دهد. طی 12 سال آینده با افزایش دمای زمین انسان با مشکلاتی از جمله خشکسالی، سیل و گرمای شدید روبه‌رو خواهد شد که تأثیر بسزایی روی تمام اشکال حیات روی زمین خواهد داشت.


حال سؤال اینجاست که چه می‌توانیم در این باره انجام دهیم؟ آیا می‌توان این اقدامات را به‌موقع انجام داد؟ به همین دلیل دانشمندان از سراسر انگلستان در حال تلاش هستند تا پاسخی برای این سؤالات بیابند.


آنزیم پلاستیک‌خور


همه تصاویر ناراحت‌کننده‌ای از اقیانوس‌های آلوده را دیده‌ایم که پر از زباله‌های پلاستیکی است. دانشمندان دانشگاه پورتسموث راهی برای حل این مشکل پیدا کرده‌اند. این گروه تحقیقاتی در حال کار روی آنزیمی هستند که می‌تواند پلی‌اتیلن (موادی که در اکثر بطری‌های پلاستیکی پیدا می‌شود) را هضم کند. این پروژه می‌تواند میلیون‌ها تن زباله پلاستیکی را بسیار سریع‌تر از میان بردارد.


سوخت زیستی از آب دریا


این روزها زیست‌سوخت‌ها موضوع داغی هستند، به‌خصوص دانشمندان علاقه زیادی به بایواتانول دارند که جایگزین بنزین مایع است و از ضایعات کشاورزی مانند ذرت، گندم و کاه ساخته می‌شود. فرایند تخمیر این سوخت به آب شیرین نیاز دارد که تنها عیب این زیست‌سوخت محسوب می‌شود. دانشمندان دانشگاه ناتینگهام به این نتیجه رسیده‌اند که می‌توان در این فرایند از آب دریا و نوعی مخمر دریایی استفاده کرد.


نقشه‌برداری از ژنوم عقاب طلایی، طرحی برای کاهش انتشار کربن، توربین بادی شهری، تولید ماده‌ای ساخته‌شده از 98 درصد آب و باتری مخصوص ماشین‌های الکتریکی از دیگر اکتشافات دانشمندان دانشگاه‌های انگلستان است.


انتهای پیام/4021/پ


 


انتهای پیام/

ارسال نظر