صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۷ - ۲۵ مهر ۱۳۹۷
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس:

موافقان افشای اطلاعات کشور برای FATF از اعلام رأی خود در مجلس ابا دارند

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: موافقان اجرای الزامات FATF خواستار شفافیت اطلاعات کشور برای غربی‌ها هستند، اما از افشای رأی خود ابا دارند.
کد خبر : 318691

محمد دهقان در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، اظهار کرد: اجرای الزامات FATF اقتصاد کشور را قفل و بستر تحریم‌های هوشمندانه‌تر علیه کشور را فراهم کرده است و این امکان را به آمریکایی‌ها داده تا اقتصاد ما را به‌صورت نقطه‌ای تحت فشار قرار داده و آن را فلج کنند. 


وی خطاب به موافقان FATF گفت: اگر جنگ اقتصادی را قبول دارید و نظریه تئوری‌پردازان و عاملان خزانه‌داری آمریکا که مسئول فشار اقتصادی به ایران هستند را می‌دانید، باید بپذیرید در جنگ اقتصادی نباید اطلاعات را در اختیار دشمن گذاشت.


عضو کمیسیون قضائی و حقوقی  مجلس با بیان اینکه در جنگ اقتصادی نباید شفافیت را برای خارجی‌ها ایجاد و حداکثر پنهان کاری را در داخل کشور اعمال کرد، گفت:  ما دو سال است اطلاعات اقتصادی کشور را به صورت روشن در اختیار گروه ویژه اقدام مالی قرار می‌دهیم در حالی که در کشور همه قرادادها، حقوق‌ها و ... پنهان است.


دهقان با انتقاد به پنهان‌کاری‌ها در دولت، اظهار کرد: مطالبه عمومی انتشار فهرست دریافت‌کنندگان ارز چند ماه است که پاسخی داده نمی‌شود تا مردم متوجه شوند ارزهای دولتی به چه کسانی اختصاص یافته است. بعد از فشارهای زیاد حجم سنگینی را روی سایت قرار داده‌اند که کسی نمی‌تواند اطلاعاتی را از آن استخراج کند و فهمی درباره اینکه چه کسانی ارز دولتی دریافت کرده‌اند، وجود ندارد.


عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس تأکید کرد: موافقان اجرای الزامات FATF که خواستار شفافیت اطلاعات کشور برای غربی‌ها هستند، حتی از شفاف کردن رأی خودشان به CFT هم ابا دارند.


وی گفت:  رها کردن اقتصاد کشور و میل به ارائه کردن اطلاعات کشور به دشمن تفکر خطرناکی است علاوه بر اینکه چنین رفتارهایی را کنار بیان آقای جهانگیری قرار می‌دهیم که می‌گوید راه حل کشور اقتصادی نیست، بلکه سیاسی است. این  موضوع نگران کننده خواهد بود.


عضو مجمع نمایندگان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در بحران ارزی کشور، 33 میلیارد دلار ارز در اختیار تعدادی اندک قرار گرفت و معلوم نشد پول‌ها کجا رفته است. از سوی دیگر حمایت درستی هم از تولید نمی‌شود و بخش مهمی از کارخانجات تعطیل شدند و مواد اولیه‌ای که در داخل نیازمند آن هستیم، صادر می‌شود و یک نوع آشفتگی در کشور را شاهدیم و همه این‌ها زمانی صورت می‌گیرد که عده‌ای تمام تلاش خود را می‌کنند تا دشمنان را راضی نگه‌دارند و دربرابرشان کوتاه می‌آیند! بنابراین هرقدر فکر می‌کنیم راه حل آقای جهانگیری را در این می‌بینیم که مقابل آمریکا کوتاه بیاییم و کار را به سمتی ببریم که ملت ایران وادار به تسلیم شوند.


وی با بیان اینکه متأسفانه این مسائل از طرف فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی و جنگ اقتصادی کشور  مطرح می‌شود،  تصریح کرد: فرمانده جنگ اقتصادی باید طراح و وسط میدان مقابله با دشمن باشد و همه امکانات را به این سمت حرکت دهد اما آقای جهانگیری در این جایگاه معتقد است راه حل  مشکلات کشور سیاسی است. بنابراین باید از او پرسید چرا با این تفکر فرماندهی جنگ اقتصادی را برعهده گرفته است؟ لذا الزامات اجرای FATF از این منظر نگران کننده می‌شود وگرنه ذات مذاکره با هر نهاد آمریکایی و غیرآمریکایی ایرادی ندارد، به شرطی که منافع کشور را تأمین کند.


عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با تأکید براینکه راه حل مشکلات کشور توجه به ظرفیت‌های درونی و استفاده از توان مادی، انسانی و منابع زیرزمینی است، خاطرنشان کرد: باید پیمان‌های دوجانبه و چند‌جانبه را با همه کشورها از جمله کشورهای شرقی داشته باشیم و نگذاریم دلار در کشور ما سروری کند. باید در راهی گام برداریم که دلار را از گردونه تبادلات مالی خود حذف و یا تاثیر آن را در اقتصاد ایرانکاهش دهیم.


انتهای پیام/4034


انتهای پیام/

ارسال نظر