صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۷ - ۲۳ مهر ۱۳۹۷
رئیس کمیته تعیین وضعیت در گفتگو با آنا:

شکایت استقلال به CAS یک سال طول می‌کشد/ ناتوانی ملوان در بستن پنجره پرسپولیس

رئیس کمیته تعیین وضعیت گفت: باتوجه به سابقه پرونده‌های ایرانی‌ها در CAS صدور رأی شکایت استقلال در خصوص سوپرجام یک سال طول می‌کشد.
کد خبر : 318160

روزبه وثوق‌احمدی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا درباره اینکه باشگاه استقلال این حق را دارد در خصوص پرونده سوپرجام پس از آنکه کمیته‌های انضباطی و  استیناف رأی به شکست این تیم داد به دادگاه بین‌المللی ورزش CAS شکایت کند، گفت: این موضوع در منشور المپیک قید شده است که ورزش‌هایی که در سایه المپیک قرار دارند باید رأی مرجع عالی CAS را در خصوص تمامی موارد بپذیرند.


وی افزود: فدراسیون بین‌المللی فوتبال نیز پذیرفته است که در تمامی تصمیم‌های خود باید CAS را مرجع اصلی بداند؛ بنابراین تمامی فدراسیون‌های ملی ،زیرمجموعه‌اش را ملزم کرده تا صلاحیت CAS را بپذیرد. فرجام‌‌خواهی پس از صدور رأی کمیته‌های انضباطی و استیناف در تمامی کشورها حق باشگاه و شخص است و آنها می‌توانند در صورت عدم رضایت از کمیته‌های کشورشان به CAS شکایت کنند.


رئیس کمیته تعیین وضعیت درباره اینکه باشگاه استقلال چه زمانی به نتیجه شکایت خود از پرونده سوپرجام خواهد رسید، اظهار کرد: باتوجه به سابقه پرونده‌هایی که در دادگاه بین‌المللی ورزش مورد بررسی قرار گرفته است، امکان دارد زمان رسیدگی به پرونده‌ها بیش از یک سال طول بکشد. چرا که لازمه رسیدگی سریع به پرونده‌های موجود در CAS این است که طرفین دعوا داور معرفی شده را بلافاصله بپذیرند و هزینه‌های مربوطه برای دادرسی را به‌موقع پرداخت کنند. اگر این اقدامات به‌موقع انجام شود شاید کمتر از یک سال نتیجه مشخص شود ولی با توجه به پرونده‌های ایران که پیش از این مطرح شده به نظر می‌رسد  این پرونده برای رسیدن به نتیجه یک سال زمان ببرد.


وی درباره اینکه عنوان شده بود اگر باشگاه پرسپولیس حق رشد صادق محرمی را به باشگاه ملوان پرداخت نکند از سومین پنجره نقل و انتقالات محروم می‌شود، تصریح کرد: پرونده‌های حق رشد در قراردادهای مالی تیم‌ها وجود دارد و همگی در فدراسیون فوتبال ایران ثبت شده است، چون تیم‌های ملوان و پرسپولیس هر دو داخلی هستند هر دعوای مالی که بین آنها وجود داشته باشد، مرجع رسیدگی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال است. اگر باشگاه پرسپولیس پس از صدور رأی درخصوص پرداخت حق آموزش صادق محرمی قانع نشود، می‌تواند به کمیته استیناف شکایت کند؛ ولی پس از صدور رأی کمیته استیناف باید طرفین رأی صادر شده را بپذیرند. این موضوع به هیچ‌وجه باعث نمی‌شود که سومین پنجره نقل و انتقالات متوالی باشگاه پرسپولیس بسته شود.


وثوق‌احمدی درباره اینکه چرا کمیته تعیین وضعیت این‌قدر دیر راه‌اندازی شد، تأکید کرد: سال‌ها بود در اساس‌نامه فدراسیون فوتبال، تشکیل کمیته تعیین وضعیت مطرح شده بود اما به دلیل عدم نیاز فوری اجرایی نشد. بعد از بسته شدن پنجره‌های نقل و انتقالات باشگاه‌های استقلال و تراکتورسازی، فدراسیون لازم دید کمیته تعیین وضعیت تشکیل شود و از دو سال پیش فعالیت خود را شروع کردیم.


وی افزود: در دو سال گذشته بالغ بر 1500 پرونده مورد بررسی قرار گرفته و از این تعداد بیش از 500 پرونده به مرحله صدور رأی رسیده است. خوشبختانه تمامی آرای صادر شده به دلیل ضمانت فدراسیون فوتبال اجرایی شده است. خوشبختانه تمامی بدهی‌ها در سال گذشته پرداخت شد و امسال نخستین سالی بود که هیچ باشگاه لیگ برتری دارای بدهی از سال قبل نبود. باز نبودن پرونده‌ها این امیدواری را داده که سال‌های آینده شاهد آن باشیم که کلیه باشگاه‌ها بتوانند بدون کوچکترین بدهی، رقابت‌های خود را در لیگ برتر آغاز کنند.


انتهای پیام/4048/ن


 


انتهای پیام/

ارسال نظر