صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دهکردی در گفتگو با آنا:

تأسیس دانشگاه استاد فرشچیان اقدامی مبارک است/ در تدریس هنرهای سنتی به دنبال کیفیت‌محوری باشیم نه کمیّت‌

بازیگر و مدرس تئاتر گفت: ایجاد دانشگاه استاد فرشچیان حرکت بسیار مبارکی است، به ‌شرط اینکه به جای کمیت‌محوری به دنبال کیفیت‌محوری باشیم.
کد خبر : 318136

پیام دهکردی در گفتگو با خبرنگار حوزه هنرهای تجسمی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا اظهار کرد: ایجاد دانشگاه هنرهای سنتی استاد فرشچیان حرکت بسیار مبارکی است، به ‌شرط اینکه نقایصی که پیش از این در برخی زیرساخت‌های دانشگاه آزاد اسلامی وجود داشت، در این نهاد جدید و در قالبی دیگر تکرار نشود. اگر دغدغه متولیان این دانشگاه در فرایند تدریس هنرهای سنتی به جای کمیت‌محوری، کیفیت‌محوری باشد قطعاً می‌تواند برکات بسیار زیادی را برای امروز و فردای هنر این مرز و بوم به ارمغان بیاورد.


وی گفت: نام‌گذاری اماکن و نهاد‌های علمی و فرهنگی به نام مفاخر و مشاهیر، رسم آشنایی در همه‌جای دنیاست. به ‌هر حال نخبه‌های یک کشور و افراد صاحب جاه در حوزه‌های هنر و فرهنگ، اسباب فخر و مباهات آن کشور هستند. حضورشان در هر جایی مایه افتخار است، گاهی عکسشان را در نقاط مختلف شهر نصب کرده و اماکن فرهنگی را به‌نامشان می‌کنند؛ باید هم همین‌طور باشد، چون ما با این اقدام می‌خواهیم بگوییم از لحاظ هنری در چه جایگاه و ترازی ایستاده‌ایم. می‌خواهیم هویت فرهنگی و غنای هنری خودمان را به آیندگان و فرزندانمان منتقل کنیم، امیدوارم گسترش پیدا بکند، یعنی ما نام این عزیزان را در فضاهای مختلف بیشتر ببینیم. بی‌تردید چهره‌ها و اساتیدی مانند محمود فرشچیان، حمید سمندریان و عزت‌الله انتظامی از ذخایر فرهنگی ما هستند. 


این مدرس تئاتر به ضرورت تدریس نمایش‌های ایرانی در دانشگاه استاد فرشچیان نیز اشاره کرد و افزود: متأسفانه ما بسیاری از اساتید و نخبگان سبک نمایش‌های سنتی ایرانی را چه در تعزیه، چه در نمایش‌های ایرانی، از جمله مثل سیاه‌بازی، پرده‌خوانی یا نقالی را در سال‌های اخیر از دست داده‌ایم. به‌نظر من با این که کمی دیر شده اما هنوز هم بارقه‌هایی از امید وجود دارد و امیدوارم این اتفاق بیفتد؛ چرا که این گونه نمایشی با همین شیوه‌ها و تداوم آموزش‌های صحیح حفظ خواهد شد و می‌تواند در آینده به‌عنوان یک رخداد مؤثر هنری و فرهنگی تأثیرگذار باشد.


انتهای پیام/4072/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
رحیمیان
11:57 - 1397/07/23
هنرمند توانمند و وزین آقای پیام دهکردی. همیشه سلامت باشید