صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۳:۱۲ - ۱۹ مهر ۱۳۹۷

موسیقی از برنامه درسی دانشگاه‌های انگلیس حذف می‌شود

بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد که موسیقی در حال حذف شدن از برنامه‌های درسی مدارس و دانشگاه‌های انگلستان است.
کد خبر : 317176

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از گاردین، مطالعات اخیر حاکی از آن است که دانشجویان انگلیسی کمتر در رشته موسیقی تحصیل می‌کنند. همچنین تعداد دانش‌آموزانی که درس موسیقی را در امتحانات جی‌سی‌اس‌ای برمی‌دارند نیز کاهش یافته است.  جی‌سی‌اس‌ای یا گواهی عمومی آموزش ثانوی آزمونی است که در انگلستان، ولز و ایرلند شمالی گرفته می‌شود. این آزمون معمولاً در سن ۱۶ سالگی داده می‌شود اما محدودیت سنی ندارد. دانش‌آموزان در این مقطع می‌توانند ۹-۱۰ واحد درسی بردارند.


تحقیقات اخیر نشان می‌دهد تعداد مدارسی که درس موسیقی را در سطح عالی تدریس می‌کنند نیز به‌شدت کاهش داشته است. بررسی‌های دانشگاه ساسکس حاکی از آن است که در دو سال اخیر تعداد مدارسی انگلیسی که درس موسیقی را در سطح حرفه‌ای تدریس می‌کنند بیش از 15 درصد کاهش داشته است. همچنین تعداد مؤسساتی که درس تکنولوژی‌های حوزه موسیقی را ارائه می‌دهند 32 درصد کاهش داشته است.


به گفته دانشمندان دانشگاه ساسکس، تعداد دانش‌آموزانی که درس موسیقی را در آزمون جی‌سی‌اس‌ای برمی‌دارند از سال 2016 تاکنون 10 درصد کاهش داشته است. این امر باعث شده است که مدارس کمتری این درس را ارائه بدهند و تعدادی از آنها نیز تدریس موسیقی را به ساعات بعد از مدرسه موکول کنند.


نتایج بررسی روی 500 مدرسه در انگلستان حاکی از آن است که درس موسیقی در مقطع متوسطه در حال حذف شدن است و دیگر یک درس اجباری محسوب نمی‌شود. در سال تحصیلی 13-2012 موسیقی در 84 درصد از مدارس انگلستان یک درس اجباری بود. این در حالی است که آمارهای اخیر نشان می‌دهد موسیقی تنها در 47/5 درصد از مدارس این کشور یک درس اجباری محسوب می‌شود.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر