میوه فوجیا چیست؟
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا, در بسته دانستنیهای امروز به معرفی میوه فوجیا پرداخته شده و تعریف و خواص آن توجه شده است.
فیجوآ میوهای است که در برزیل بوجود آمده است. نام این میوه بهصورتهای فیجوآ، فیجوا، فیجوآ، فیجوا و فیجووا نوشته میشود. آن را با نام فوجیا نیز میشناسند. در ایران به طور محدود در استانهای گیلان و مازندران کشت میشود.
با فرارسيدن اواسط آبان ماه ميوه فوجيا كه از خواص درماني بسيار زيادي برخوردار است در شهرستانهاي آستارا و تالش در شمال استان گيلان برداشت میشود.
فوجيا كه اصولا ميوه مناطق مرطوب و نيمه گرمسيری شناخته میشود به اندازه گردو و با رنگي سبز از طرفداران بسيار زيادی در شمال گيلان برخوردار است و محدود بودن ميوه باعث عدم نفوذ آن به ديگر مناطق كشور میشود.
مقاومت مناسب اين ميوه در برابر سرما زمينه مناسبی برای توسعه كشت در شمال گيلان را فراهم كرده است. اين ميوه از خواص جادويی در درمان گرفتگی شريان های قلب و گواتر ناشی از كمبود يد شناخته میشود.
اين ميوه مقادير قابل توجهی يد ويتامينهای پی وای و مواد سودمندی مانند كومارين سينكو مارين و متيل بنزوات است.
ميوه فوجيا بهصورت خام و همچنين بصورت فرآوری شده مانند مربا شربت كمپوت و حتی شكلات مورد استفاده قرار میگيرد. با توجه به سطح بالای استقبال مردم از آن تقريبا كمياب بوده و بعنوان سوغات مناسبی به ديگر نقاط كشور نيز ارسال ميشود.
انتهای پیام/4083/
انتهای پیام/