صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۹ - ۱۸ مهر ۱۳۹۷
دبیر کل سازمان ملل متحد:

مشکل سلامت روان بخشی‌از جامعه جوان را درگیر کرده است

دبیرکل سازمان ملل متحد در پیامی به مناسبت روز جهانی سلامت روان در مورد اینکه امسال از هر پنج جوان یک نفر مشکل سلامت روان را تجربه خواهد کرد، هشدار داد.
کد خبر : 317122

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از وب‌سایت دفتر اطلاع‌رسانی سازمان ملل متحد در تهران، آنتونیو گوترش با ارسال پیامی به مناسبت روز جهانی سلامت روان که مصادف با 10 اکتبر (18 مهر) است گفت: «سازمان ملل متحد متعهد به ساختن جهانی است که در آن تا سال 2030 هر شخصی در هر مکانی، فردی را برای حمایت سلامت روان داشته باشد تا در جهانی بدون ننگ و تبعیض، برای حمایت از سلامت روانش به او مراجعه کند.»


در این پیام آمده است که سلامتی شامل بهبودی فیزیکی و همچنین روانی است و برای مدت‌های مدید، بدون توجه به تأثیرات اجتناب‌ناپذیر سلامت روان بر جوامع نادیده انگاشته می‌شده است.


آنتونیو گوترش ادامه داده است: «روز جهانی سلامت روان امسال بر جوانان تمرکز دارد. امسال از هر پنج جوان یک نفر مشکل سلامت روان را تجربه خواهد کرد. نیمی از مشکلات سلامت روان از سن 14 سالگی آغاز می‌شود. اگرچه بیشتر موارد ناشناخته مانده و درمان نشده‌اند.»


 این پیام اضافه نموده که سلامت روانی ضعیف در نوجوانی بر موفقیت تحصیلی و افزایش خطر استفاده از الکل و مواد مخدر و همچنین رفتار خشونت‌آمیز تأثیر می‌گذارد. در این پیام همچنین تصریح شده است که خودکشی عامل اصلی مرگ در بین جوانان است.


در ادامه پیام دبیرکل سازمان ملل متحد آمده است: «میلیون‌ها انسان در مخاصماتی گرفتار هستند که آنان را برای مدت طولانی در معرض مشکلات سلامت روان قرار می‌دهد. خشونت علیه زنان به‌صورت فیزیکی، جنسی و روانی منجر به زخم‌های پایدار ازجمله اختلال استرس پس از سانحه می‌شود.»


آنتونیو گوترش تصریح کرده است: «با وجود این چالش‌ها، هنوز هم بخش عظیمی از وضعیت سلامت روان قابل‌پیشگیری و درمان است، به‌خصوص اگر از سنین کم اقدام به مراقبت از سلامت روان خود کنیم. جوامع سالم زیر چتر پوشش جهانی سلامت به یکپارچگی بیشتری در گسترده‌تر کردن سلامت روان در نظام‌های مراقبت اجتماعی و بهداشتی نیاز دارند.»


وی ادامه داده است: «کسانی که با مشکلات سلامت روان درگیر هستند هنوز به حاشیه رانده می‌شوند. اگر ما رویکردمان را درباره سلامت روان عوض کنیم؛ دنیا را تغییر می‌دهیم. اکنون زمان اقدام بر روی سلامت روان است.»


در پایان این پیام تأکید شده است که سازمان ملل متحد متعهد به ساختن جهانی است که در آن تا سال 2030 هر شخصی در هر مکانی، فردی را برای حمایت سلامت روان داشته باشد تا در جهانی بدون ننگ و تبعیض، برای حمایت از سلامت روانش به او مراجعه کند.



انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر