صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۳۸ - ۱۱ مهر ۱۳۹۷
در گفتگو با آنا مطرح شد:

امام سجاد(ع) الگوی عملی مؤمنان در همه ادوار

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با بیان گوشه‌ای از ابعاد شخصیتی امام زین‌العابدین(ع)، ایشان را الگوی عملی برای مسلمین و شیعیان جهان در همه ادوار دانست.
کد خبر : 315066

یاسر سالاری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان با بیان ابعاد وجودی امام سجاد(ع)، عبودیت خالص و بندگی  راستین را از ویژگی‌های وجودی آن حضرت دانست و تصریح کرد: امام سجاد(ع) علاوه بر دو سال حکومت امیرالمؤمنین (ع)، 10 سال از امامت عمومی امام حسن(ع) و 10 سال امامت پدر بزرگوارشان را درک کردند و پس از حادثه کربلا، مدت 34 سال امامت خود را در حضور حاکمان مستبد به انجام رسانده و حوادث بزرگی از قبیل فاجعه حره و جسارت به خانه کعبه را در سال‌های نخست امامت شاهد بودند و در شرایط دشوار دین اسلام را حفاظت کردند.

وی ادامه داد: از منظر آن حضرت، یکی از راه‌های شناخت شیعیان راستین، آثار عبادت و سادگی و بی‌آلایشی در زندگی است؛ چراکه شیعه واقعی، آثار عبادت در چهره‌اش نمایان بوده و هنگام شادی و سرور زودگذر دیگران در فکر اندیشه‌های درخشان و اصیل انسانی است.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، احیای نهضت عاشورا را سیاست ثابت و همیشگی آن امام همام عنوان کرد و افزود: تمام امامان معصوم به‌ویژه امام سجاد(ع) نهضت عاشورا را نشانه غیرت دینی، ظلم‌ستیزی، عدالت‌خواهی و شجاعت دانسته و با احیای آنها  از طریق گریه مداوم و یادآوری واقعه عاشورا در مناسبت‌های مختلف و توصیه به زیارت کربلا و بیان ثواب برای برخی امور مربوط به امام حسین(ع) مثل سفارش به سجده بر تربت آن حضرت، در عصر خفقان حاکمان جبار، سعی در بیدارسازی مردم داشتند.

سالاری، زمینه‌سازی اجتماعی و فرهنگی برای امام محمدباقر(ع) و امام صادق(ع) به‌منظور تبیین دین در قالب نهضت عاشورا را خدمت بزرگ امام به جامعه اسلام و تشیع ذکر کرد و ادامه داد: راه‌اندازی دانشگاه فقه جعفری و ادامه امامت و شیعه اثنی عشری، مرهون فداکاری و تلاش‌های امام در آن دوران به‌ویژه دوران حکومت عبدالملک بن مروان بود.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد کرمان، نفوذ معنوی امام و ترس دستگاه حاکم را عامل شهادت ایشان عنوان کرد و گفت: دستگاه اموی که شیوه مبارزاتی آن امام همام را برای ادامه حیات حکومت خود خطرناک ارزیابی کرده و از وسعت نفوذ امام و افشاگری‌های ایشان درباره ظلم سلسله اموی به ستوه آمده بود در زمان حکومت ولید بن عبدالملک دستور به شهادت امام از طریق زهر داد و آن حضرت را مظلومانه به شهادت رساند.

وی معارف باقیمانده از امام سجاد(ع) که خلاصه‌ای از معارف تمام اهل بیت هستند را برای زندگی بشر راهگشا و کلیدی قلمداد و اظهار کرد: صحیفه سجادیه، رساله حقوق و کلمات قصار و نامه‌های آن حضرت به‌طور کامل و شفاف در جامعه تبیین نشده‌اند و متأسفانه علما و استادان دانشگاه نیز به‌صورت شایسته به بیان معارف بلند آنان نپرداخته‌اند.

انتهای پیام/4062/

انتهای پیام/

ارسال نظر