اخذ تصمیمات عالمانه در شورای فرهنگی واحدهای دانشگاهی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دزفول، در این مراسم، عبدالله مقامیانزاده بهعنوان رئیس جدید دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول معرفی و از تلاشهای حجتالاسلام سیدمحمود امامیان قدردانی شد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در این مراسم اظهار کرد: بحث فرهنگی همواره یکی از دغدغههای مقام معظم رهبری است و با اینکه بهنظر میرسد جنگ ما با دشمنان بیشتر جنگهای اقتصادی و گاهی در حوزه انرژی بوده؛ اما شاید بتوان گفت جنگ واقعی با دشمنان، جنگ اندیشهها و تفکرات ناب اسلامی است.
علی افروس با اشاره به اینکه پرداختن به مسائل فرهنگ اسلامی و ایرانی از سیاستهای اصولی و مهم دانشگاه آزاد اسلامی است، افزود: بررسیها حاکیست، آفت اصلی فرهنگ در دانشگاهها، بیبرنامگی فرهنگی بوده و لازم است در حوزه فرهنگی برنامهمحور باشیم تا فعالیتهای فرهنگی ماندگاری را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول انجام بدهیم.
وی ادامه داد: از آقای مقامیانزاده بهعنوان رئیس جدید اداره فرهنگ اسلامی که از انرژی و توان بالایی برخوردار است، تقاضا دارم در حوزه فرهنگی تمام تلاش خود را بهکار بسته و برنامههای فرهنگی اساسی و ماندگار را در واحد دزفول برنامهریزی و هدایت کند.
مقامیانزاده هم بیان کرد: فرهنگ در همه ارگانها و سازمانهای کشور موضوع بسیار مهم و حائز اهمیتی است و در محیط دانشگاه بهدلیل اینکه با قشری سروکار داریم که در اوج هیجانات جوانی هستند و سؤالات و پرسشهای فراوانی دارند تا به بلوغ فکری درستی برسند، برنامهریزیها باید متناسب با سن آنان در حوزه فرهنگی انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: باید سعی کنیم تا از همه ظرفیتهای انسانی و دانشگاه استفاده کنیم تا بتوانیم در حوزه امر به معروف و نهی از منکر و تشکلهای دانشجویی تغییراتی شایسته پیاده کنیم.
رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان نیز گفت: عالیترین مقام تصمیمگیری در خصوص مسائل فرهنگی واحدهای دانشگاهی، شورای فرهنگی است؛ چراکه مهمترین تصمیمهای فرهنگی دانشگاهها در جلسات شورای فرهنگی گرفته میشود و باید گفت این جلسات همانند جلسات آموزشی، اداری و پژوهشی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند.
حجتالاسلام علی عطایینسب بیان کرد: در جلسات شورای فرهنگی واحدها باید فعال باشیم نه منفعل و موثر عمل کنیم نه متأثر؛ چون در جلسات فرهنگی دانشگاه اکثر افراد از فرهیختگان بوده و فضای جلسه فضایی علمی است و باید تصمیمات عالمانه باشند.
وی با بیان اینکه باید مسائل دانشجویان و استادان را رصد کرده و آنها را در جلسات شورای فرهنگی مطرح کنیم، عنوان کرد: دانشجویان در زمان تحصیل خود در دانشگاه باید تمرین کار اجتماعی، سیاسی کنند؛ زیرا با عضویت در تشکلهای دانشجویی، واردشدن به عرصه کار و اجتماع را آموزش میبینند. تشکلهای دانشجویی با ارائه برنامه باید اجازه بدهند، این برنامهها در جلسات شورای فرهنگی نقد و بررسی شوند.
رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان تصریح کرد: واحدهای دانشگاهی با همکاری و مساعدت زمینه فعالیت تشکلها را فراهم کنند.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/