صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۰۰ - ۰۷ مهر ۱۳۹۷
سخنگوی وزارت کشور تشریح کرد؛

لزوم توجه مردم و مسئولان به ایمنی شهرها و روستاها

سخنگوی وزارت کشور گفت: نیازمند ارتقای سطح دانش و آمادگی جسمانی آتش‌نشانان، همکاری متقابل با دستگاه‌های ذی‌ربط، مشارکت شهروندان هستیم و مسئولان و مردم باید با ابعاد مختلف موضوع ایمنی در شهرها و روستاها آشنا شوند.
کد خبر : 314360

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور؛ سید سلمان سامانی با اشاره به فرارسیدن هفتم مهرماه روز آتش‌نشانی و ایمنی با بیان اینکه بی‌تردید یکی از ضرورت‌های توسعه پایدار و همه‌جانبه در عرصه مدیریت شهری و روستایی افزایش سطح ارتقای ایمنی در شهرها و روستاها است، اظهار کرد: فعالیت مطلوب و تأثیرگذار در این عرصه نیازمند ارتقای سطح دانش و آمادگی جسمانی آتش‌نشانان، همکاری متقابل با دستگاه‌های ذی‌ربط، مشارکت شهروندان و استفاده از تجهیزات و ماشین‌آلات مناسب است. همچنین مسئولان و مردم باید بیش‌ازپیش با ابعاد مختلف موضوع ایمنی در شهرها و روستاها آشنا شوند.

وی با گرامیداشت این روز و با اشاره به اقدامات دولت تدبیر و امید در این عرصه تصریح کرد: وزارت کشور در دولت تدبیر و امید از ابتدای کار خود کوشید تا با ارزیابی تخصصی حوزه کاری آتش‌نشانی‌ها زمینه ارتقای سطح فعالیت‌های این بخش را فراهم آورد در این راستا این وزارتخانه لایحه مدیریت یکپارچه آتش‌نشانی و خدمات ایمنی کشور را با هدف پاسخ به نیازها، خلأها و کمبودهای قانونی در حوزه آتش‌نشانی و خدمات ایمنی در سطح شهرها و روستاها و محیط‌های میان شهر و روستا تهیه و به دولت ارائه کرده است.

سخنگوی وزارت کشور با تأکید بر حمایت از آتش‌نشانان در لایحه مذکور گفت: از جمله اهداف لایحه یادشده هماهنگی بین بخشی در تمامی دستگاه‌های مرتبط با موضوع با رویکرد مدیریت یکپارچه ایمنی و همچنین اتخاذ رویکرد پیشگیرانه در مواجهه با حوادث است.

وی بیان کرد: با استقرار دولت تدبیر و امید برای احداث ۵۰۰ باب ایستگاه آتش‌نشانی استاندارد، اعتبار تخصیص یافته است بر این اساس تعداد ایستگاه آتش‌نشانی از یک هزار و ۴۸۷ به یک هزار و ۹۸۷ افزایش یافت.

سامانی افزود: همچنین ۴۷۰ دستگاه خودرو آتش‌نشانی سنگین و تعداد ۵ هزار دستگاه شیر هیدرانت و نیمه سنگین با ۴۳۵ دستگاه ست هیدرولیک امداد و نجات به شهرها واگذار شده است، همچنین تعداد ۴۶۴ دستگاه خودرو آتش‌نشانی نیمه سنگین و سبک به دهیاری‌های سراسر کشور واگذار شده است.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر