صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۰ - ۱۲ آذر ۱۳۹۷
زهره الهیان:

نگاه‌‌های تنگ‌نظرانه مانع کادرسازی مدیریتی در کشور می‌شود

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی گفت: نگاه‌های تنگ‌نظرانه و تمامیت‌خواه باعث شده تا به مقوله جانشین‌پروری و کادرسازی مدیریتی در کشور توجه نشود.
کد خبر : 313783

زهره الهیان در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره مزایای اجرای صحیح قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان و تأثیر آن بر روند کادرسازی اجرایی کشور گفت: قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان مزیت مهمی دارد و آن است‌ که فضایی را برای به‌کارگیری مدیران جوان‌تر و باانگیزه ایجاد می‌کند.


وی با بیان اینکه اجرای صحیح این قانون فضا را برای تربیت مدیران جوان و کارآمد در کشور فراهم می‌کند تصریح کرد: هرچند در برخی از پست‌های سازمانی  این نیاز احساس می‌شود که از ظرفیت افراد باسابقه استفاده شود اما این نگاه نباید عمومیت پیدا کند و مدیران ما باید به مقوله جانشین‌پروری اهمیت دهند و در این چارچوب مدیرانی را تربیت کنند که بعد از آن‌ها عهده‌دار امور باشند.


عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی ادامه داد: باید سازوکاری در سازمان‌ها و نهادهای اجرایی اندیشیده شود تا در کنار انجام مأموریت‌های محوله به مقوله استعدادیابی هم بپردازند و تحقق این مهم نیازمند برنامه‌ریزی جامع و هماهنگ از سوی مناصب اجرایی است.


نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به ظرفیت‌های بالای دانشگاه‌ها برای تربیت مدیران کارآمد اشاره کرد و گفت: پس از گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی تعداد بی‌شماری فارغ‌التحصیلان جوان دانشگاهی داریم که برخی از آن‌ها می‌توانند مناصب مدیریتی را به دست بگیرند و موجب کارآمدتر شدن ساختار مدیریتی کشور شوند اما متأسفانه نگاه‌های تنگ‌نظرانه، تمامیت‌خواه و انحصارطلبانه باعث شده تا افراد، بیشتر به منافع فردی خود توجه و مناصب مدیریتی را به نفع مجموعه و کشور ترک نکنند.


وی در پایان خاطرنشان کرد: این تمامیت‌خواهی باعث شده تا نوعی نگاه تنگ‌نظرانه هم در چینش مدیران جوان وجود داشته باشد و به همین دلیل شاهد این هستیم که همچنان افراد مُسن بر صندلی‌های مدیریتی خود تکیه زده و به راحتی آن را ترک نمی‌کنند.


انتهای پیام/4079/ن


 


انتهای پیام/

ارسال نظر