صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۴ - ۰۱ مهر ۱۳۹۷
صبح امروز صورت گرفت؛

تجمع دانشجویان دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در اعتراض به انتقال دانشجویان از خارج

جمعی دانشجویان دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در اعتراض به انتقال دانشجویان از دانشگاه‌های خارجی به این دانشکده اعتراض کردند.
کد خبر : 312849

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جمعی دانشجویان دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در اعتراض به انتقال دانشجویان از دانشگاه‌های خارجی به این دانشکده اعتراض کردند.


این در حالی است که حسن‌ قاضی‌زاده هاشمی،‌ وزیر بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود که انتقال دانشجویان پذیرفته‌شده سال 2019 به دانشگاه‌های داخل کشور ممنوع است.


شنیده‌ها حاکی از این است که مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قصد دارند که با انتقال 100 دانشجو به دانشکده دندانپزشکی این دانشگاه موافقت کنند.


برخی از دانشجویان از قول رئیس دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی می‌گویند این دانشگاه از وزارت برای قبول و تائید تحصیل حدود ۱۰۰ دانشجوی انتقالی از دانشگاه های کشورهایی چون فیلیپین ، مجارستان ، اسلواکی که بعضا از فرزندان مسئولین کشور هم هستند، تحت فشارند.



این دانشجویان در نامه‌ سرگشاده‌ای به رئیس این دانشگاه اعتراض خود نسبت به مشکلات عدیده در این دانشکده و برخی فشارهای سیاسی برای تحصیل غیرقانونی آقازاده‌های خارج‌نشین در این دانشگاه اعلام کرده بودند.


در بخشی از این نامه چنین آمده است: با توجه به مشکلات مالی دانشکده، متأسفانه تأمین مواد و تجهیزات لازم که برای استفاده در آموزش و درمان ضروری است با مشکلات فراوانی روبرو شده است. از طرفی خرید این تجهیزات به‌ وسیله دانشجویان نیز بار مالی فراوانی را به دانشجویان و خانواده آن‌ها تحمیل خواهد کرد. در ضمن با تعطیلی پردیس جمال‌زاده به علت مشکلات مالی و عدم تکمیل ساختمان دربند برای دانشجویان پردیس، تعداد زیادی از این دانشجویان نیز که دانشگاه وظیفه‌ تأمین شرایط آموزشی مناسب را برای آن‌ها دارد، وارد دانشکده اصلی شده‌اند. این امر ضمن اینکه به حل مشکل دانشجویان پردیس کمکی نکرده است، بر مشکلات دانشجویان دانشکده اصلی نیز افزوده است. مشکلی که پیش از این نیز بارها از سوی دانشجویان و هیأت‌ رئیسه مطرح شده ولی تاکنون راه حل مناسبی برای آن اندیشیده نشد تا که به اینجا رسید.



در قسمتی دیگر از این نامه اعلام شده است: در کنار همه‌ این مشکلات، به‌تازگی بحث ورود دانشجویان تکمیلی نیز مطرح شده است. طرحی که اساساً و به اذعان همه‌ استادان و خبرگان دانشکده نتیجه‌ای جز شکست برای دانشکده دندانپزشکی شهیدبهشتی و نزول جایگاه آن نخواهد داشت. برای اطلاع شما عرض می‌کنیم که پذیرش این دانشجویان که به دانشکده تحمیل‌شده‌اند، حداقل شرایط لازم و موجود در آیین‌نامه را نیز ندارند. بدون شک ورود این دانشجویان به دانشکده ضمن افزایش بار مشکلات موجود زمینه‌ساز مشکلات دیگری در شکل برخورد دانشجویان با یکدیگر خواهد بود.


در این نامه آمده است: ما دانشجویان دندانپزشکی شهیدبهشتی این دانشکده را خانه‌ خود می‌دانیم و برای اعتلای آن از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد. لذا آمادگی خود را برای رفع مشکلات اعلام می‌کنیم. بدیهی است همه دانشجویان دانشکده در مقابل هر طرحی که نتیجه‌ آن نزول جایگاه علمی دانشکده و تخریب این خانه باشد ایستادگی خواهند کرد.



در قسمتی دیگری از این نامه به عنوان انتظارات تأکید شده است: موقعیت جغرافیایی دانشکده و قرار گرفتن آن در شمال شهر سبب عدم وجود بیماران بومی متقاضی دریافت خدمات رایگان یا ارزان‌قیمت دندانپزشکی شده است. جذب بیمار مستلزم اقدامات چند جانبه شامل اطلاع‌رسانی گسترده در میان اقشار مختلف جامعه به ویژه اقشار نیازمند است که لازم است در این حیطه دانشگاه اقدام و ابتکار عمل به خرج دهد.


همچنین این دانشجویان خواستار پرداخت مبالغ کسری بودجه و معوقات دانشکده از طرف دانشگاه و تأمین مواد و تجهیزات لازم که برای استفاده در آموزش و درمان ضروری است، شدند.


انتهای پیام/4040/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
همدل فکور
20:04 - 1397/07/02
در این دانشگاه چه خبر است؟ مکان انسان سازی و تربیت متخصص برای کشور یا بنگاه اقتصادی برای کسب در آمد؟ بیمارستانهای خصوصی و آموزشگاهها که به مراتب بهتر میتوانند درآمد کسب کنند. فرق دانشگاه با آنها در چیست؟