به بهانه روز جهانی پیشگیری از خودکشی!
گروه اجتماعی خبرگزاری آنا: بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، ایران در مرگ و میر ناشی از مصرف مشروبات الکلی رتبه 183 از مجموع 183 کشور جهان را دارد و در این خصوص دارای پایینترین میزان مرگ و میر ناشی از مصرف مشروبات الکلی است.
همچنین بر اساس گزارش این سازمان، ایران در خصوص مرگ ناشی از خودکشی رتبه 164 از مجموع 183 کشور را دارد. بر اساس همین گزارش بیشترین آمار خودکشی در کشورهای اروپایی است.
روانشناسان بالینی معتقدند خودکشی نتیجه نفرتی است که فرد نسبت به دیگران و جامعه دارد. افسردگی، یکی از مشکلات روانی افراد است که وقتی تشدید میشود، فرد ترجیح میدهد خودکشی کند.
عواملی که باعث تولید افسردگی میشود، را می توان در فهرست زیر خلاصه کرد:
احساس مداوم غم و اندوه، بیقراری، کند شدن فکر، از دست دادن انرژی و خستگی مفرط، احساس بیارزشی، افزایش سرزنش و ....
اروپا، ژاپن و کره جنوبی بیشترین میزان خودکشی را در جهان دارند. بر اساس آمارهای موجود کشورهایی که پیشرفتهای اقتصادی و درجه رفاه در آنها زبانزد سایر ملل جهان است بیشترین نرخ خودکشی را دارند. برای مثال نرخ خودکشی در آمریکا مرتب در حال افزایش بوده به طوری که در سال 2016 رکورد خودکشی 45 هزار نفر را زده است!
رئیس انجمن روانپزشکی آمریکا میگوید؛ علیرغم تلاشهای زیاد نتوانستیم این نرخ را کاهش دهیم.
آمریکاییها طی 18 سال گذشته در مورد خودکشی 30 درصد در آمار و ارقام خود افزایش نشان دادهاند. این در حالی است که 45 درصد جانباختگان خودکشی در آمریکا در معرض بیماری یا آسیبهای روانی نبودهاند. خودکشی مردان چهار برابر زنان در آمریکاست.
سازمان بهداشت جهانی روز 10 سپتامبر را به عنوان روز جهانی پیشگیری از خودکشی نامیده است.
بوقهای آمریکایی و اروپایی علیه ملت ایران همواره این دروغ را تکرار میکنند که جامعه ایران، امروز با افسردگی، ناامیدی و یأس روبروست!
آنها مشکلات ایران را دوصد چندان ضریب میدهند تا شاید فرد و جامعه به درجهای از نفرت برسد که خودکشی اجتنابناپذیر باشد، اما آمارهایی که در صدر مقاله اشاره شد نشان میدهد که این خبرها نیست.
جامعه امروز ایران به مدد آموزههای دینی و اخلاقی و نیز صبر انقلابی و بصیرت سیاسی نه دچار افسردگی است و نه دچار غم و اندوه و بیقراری.
مردم به آینده امیدوارند برای همین نرخ امید به زندگی در جامعه ما تا 76 سال افزایش یافته است. این ادعای ما نیست بلکه آمار ثبت شده در بانک جهانی از آن حکایت دارد.
امروز در ایران، نسلی پا به میدان حیات گذاشته است که علیرغم فشارهای جهانی و شرارت اروپاییها و آمریکا، امیدوارترین نسل به آینده خود است. این نسل مردانه با مشکلات دست و پنجه نرم و هوشمندانه از مشکلات عبور میکند. قطعاً تبلیغات چرکین و کرکننده دشمنان اسلام در سیاه نشان دادن جامعه ایرانی در فضای حقیقی و مجازی ره به جایی نمیبرد.
انتهای پیام/4079/
انتهای پیام/