صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۱ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۷
آنا گزارش می‌دهد؛

دانشجویان، پیاده‌نظام احزاب یا مطالبه‌گر/ شانه خالی کردن طرفداران دولت در دانشگاه‌ها

رئیس کمیسیون آموزش در مجلس شورای اسلامی در پیام توئیتری نوشت: قرار نیست تشکل‌های دانشجویی پاسخگوی عملکرد دولت‌ها باشند، دانشجویان و دانشگاهیان باید مطالبه‌گر باشند؛ پیامی که واکنش‌های توئیتری دربین دانشگاهیان به دنبال داشت.
کد خبر : 311811

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، روز گذشته محمدرضا عارف، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، در صفحه توییتر خود نوشت: «در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید، مسئولان برای ارائه مجوز فعالیت با تشکل‌های دانشجویی همکاری کنند. باید با همه تشکل‌ها و اتحادیه‌های دانشجویی صرفأ بر اساس قانون عمل شود.»


عارف در پیام دیگری ادامه داد: «قرار نیست تشکل‌های دانشجویی پاسخگو عملکرد دولت‌ها باشد. در این شرایط خاص و برای برون‌رفت از آن، دانشجویان و دانشگاهیان باید مطالبه‌گر باشند و مسئولین کشور در همه قوا را با نقد مشفقانه خود کمک کنند.»


اما همین پیام‌های کوتاه واکنش‌های مختلف دانشجویان فعال در تشکل‌های دانشجویی را به دنبال داشت.


علی دهقان دبیر اتحادیه دفتر تحکیم وحدت، در پاسخ به عارف نوشت:‌ «جناب عارف! اون موقع که جوجه اصلاحاتی‌های انجمن‌های قارچی علامه و امیرکبیر و... زیردستِ بچه‌های انجمنِ تهران جیغ بنفش می‌زدند که "روحانی، روحانی... حمایت، حمایت" باید فکر این روزها رو می‌کردید. اینا خودشون ساکتن چون عامل وضع موجودن! نقد مشفقانه یا برا تادا ست یا فرار رو به جلو!»



اسماعیلی کوهی‌مقدم نیز در پیامی توئیتری نوشت: ‌«یک تشکل دانشجویی در انتخابات در سطح بالایی از یک شخص حمایت کرده، در شرایطی که تقریباً همه وعده‌های داده‌شده محقق نشدند و هر چیزی که به طرف مقابل نسبت داده شده بود، خیلی بدترش اتفاق افتاده؛ وظیفه این تشکل دانشجویی چی هست؟! مانیفست توسعه سیاسی چی میگه؟»



ریحانه پناهی دانشجوی علوم سیاسی دانشگاه علامه نیز در همین رابطه نوشت: ‌«برد انجمن آزاداندیش فردای انتخابات؛ دیگر ازت تعریف نخواهیم کرد، وقت رسیدگی به مردم است، وقت شنیدن مطالبات مردم است، دیگر وقت کار است. بزرگواران تا الان هم کلی مطالبه جدی در راستای معیشت مردم داشتن! نمونه‌اش می‌شه فرشته طوسی‌شون.»




سارا عاقلی دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت در جواب عارف نوشت: ‌«مطالبه‌گری و نقد مشفقانه را برای فرار رو به جلو و شانه خالی کردن از تَکرارها مطرح کردید؟! ‌کسانی که تشکل دانشجویی را پیاده‌نظام و جنبش دانشجویی را دستمالی و بی‌آبرو کردند، امروز باید پاسخگو باشند.»



تشکل‌های دانشجویی پیاده‌نظام احزاب یا مطالبه‌گر؟


اما نحوه مواجه سیاست‌مداران اصلاح‌طلب با تشکل‌های دانشجویی و دانشجویان، موضوعات و مسائل حوزه بانوان و مسئله آزادی در سال‌های گذشته نشان‌دهنده عمق دغدغه این افراد در زمینه‌های بیان شده است. در طول ماه‌های اخیر به جرأت می‌توان موضع‌گیری اساسی و مناسبی از یک نماینده اصلاح‌طلب مجلس یافت که پاسخ‌گوی انتظارات جوانان و زنان ایران‌زمین باشد.


همین امر موجب سرخوردگی کسانی شده است که در انتخابات اخیر با زیر پا نهادن اصول حاکم بر فعالیت‌های دانشجویی، تشکل‌ها را عملاً به ستاد انتخاباتی تبدیل کردند و اکنون در برابر سؤالات بی‌پایان منتقدین پاسخی ندارند.


انتهای پیام/4084



انتهای پیام/

ارسال نظر