صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۶ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۷
سرپرست تیم‌های ملی دوچرخه‌سواری در گفتگو با آنا:

رشد دوچرخه‌سواری منوط به حمایت ویژه ارزی است/ شاید تا پایان سال اعزامی نداشته باشیم

سرپرست تیم‌های ملی دوچرخه‌سواری گفت: باتوجه به افزایش قیمت ارز، احتمال دارد تا پایان سال اعزامی به رقابت‌های بین‌المللی نداشته باشیم.
کد خبر : 311560

محسن سلگی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا،‌ در خصوص اینکه افزایش بی‌سابقه قیمت ارز در اعزام تیم‌های ملی و باشگاهی دوچرخه‌سواری چه مشکلاتی ایجاد کرده است، گفت: ما پیش از این هم به‌دلیل بالا بودن قیمت ارز برای اعزام تیم‌ها به رقابت‌های بین‌المللی با موانع مالی روبرو بودیم و افزایش قیمت ارز صدمه‌های زیادی را به دوچرخه‌سواری زده و اگر تداوم پیدا کند، می‌تواند عملاً این ورزش را با مسائل لاینحلی مواجه سازد.


وی ادامه داد: با افزایش قیمت ارز، دوچرخه‌ای که 30 تا 40 میلیون بود 150 تا 160 میلیون شده است؛ به‌تبعِ آن فدراسیون هم دچار مشکل شده و ناچار شدیم در چند تورنمنت جهانی که حضور در آن برای دوچرخه‌سواران امتیاز بین‌المللی برای حضور در المپیک را به همراه داشت، شرکت نکنیم.


سرپرست تیم‌های ملی دوچرخه‌سواری افزود: تیم‌های باشگاهی ما نیز از حضور در رقابت‌های آسیایی و جهانی صرفِ‌نظر کردند، به عنوان نمونه تیم شهرداری تبریز که زمانی با 10 هزار دلار عازم بازی‌های آسیایی می‌شد و هزینه آن به پول ما 40 میلیون تومان می‌شد، حالا باید این سفر را با 140 میلیون تومان انجام دهد. بدون تردید مدیران باشگاه‌ها کوچک‌ترین رغبتی برای اعزام تیم‌های دوچرخه‌سواری‌شان به رقابت‌های بین‌المللی نخواهند داشت چرا که شرکت در تورهای مختلف هزینه‌های سرسام‌آوری پیدا کرده و پرداخت چنین مبالغی از قدرت مدیران خارج شده است. شکی نیست که اگر ما اعزام به رقابت‌های مختلف را از دست بدهیم عملاً لطمه‌های بزرگی به ورزش دوچرخه‌سواری وارد کرده‌ایم.


وی خاطرنشان کرد: هفته آینده تور آذربایجان برگزار می‌شود. افزایش ناگهانی قیمت ارز موجب شده بود تا چنین رقابت معتبری به دلیل داشتن جایزه 50 هزار دلاری، لغو شود که البته این موضوع با مساعدت وزارت ورزش حل شد. قرار است خسرو قمری رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری با مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان جلسه‌ای برگزار کند تا راهکار اساسی برای حل معضل اعزام دوچرخه‌سواران پیدا شود.


سلگی درباره اینکه مشکلات ارزی در عدم موفقیت دوچرخه‌سواری ایران در بازی‌های آسیایی تأثیر داشت یا خیر، بیان کرد: قطعاً بی‌تأثیر نبوده است. چهار سال پیش در بازی‌های آسیایی اینچئون دوچرخه‌سواران ما در هشت رویداد بین‌المللی پیش از این رقابت‌ها شرکت کردند و برای همین موفق به کسب سه مدال شدند اما در این دوره ما اعزام خاصی نداشتیم و برای همین مدال خاصی به دست نیاوردیم. البته پوست‌‌اندازی که در تیم ملی دوچرخه‌سواری رخ داده بود و چند دوچرخه‌سوار جوان به تیم اضافه شدند و نفرات قدیمی چون قادر میزبانی و امیر زرگری از تیم خداحافظی کرده بودند، در عدم موفقیت دوچرخه‌سواران ما مؤثر بود.


سرپرست تیم‌های ملی دوچرخه‌سواری درباره اینکه با ادامه مشکلات ارزی تا پایان سال اعزامی برای تیم ملی دوچرخه‌سواری وجود خواهد داشت یا خیر، اظهار کرد: چندین تور آسیایی همانند تورنمنت‌های آلماتی و اندونزی را پیش‌رو داریم که تیم‌های ملی و باشگاهی نمی‌توانند در این رقابت‌ها شرکت کنند. من بعید می‌دانم تا پایان سال بتوانیم حتی در یک یا دو رویداد بین‌المللی دوچرخه‌سواری شرکت کنیم چرا که مشکلات ارزی فشار زیادی به بدنه ورزش ما وارد کرده است و شاید اعزامی نداشته باشیم.


سلگی در پایان خاطرنشان کرد: ورزش دوچرخه‌سواری، ورزشی تجهیزات‌محور است. بیش از 99 درصد تجهیزات از خارج از کشور تهیه می‌شود و رابطه مستقیمی با مسئله ارزی دارد. من کاری به رشته‌های دیگر نظیر کشتی، وزنه‌برداری و تکواندو ندارم چون آنها به اندازه نیازشان بودجه می‌گیرند ولی رشد دوچرخه‌سواری منوط به حمایت ویژه ارزی است و باید ارز دولتی در اختیار فدراسیون گذاشته شود.


انتهای پیام/4048/پ



انتهای پیام/

برچسب ها: ارز
ارسال نظر