صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۱۹ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم:

50 درصد ثبت‌نام‌کنندگان فراخوان جذب هیات علمی اخیر واجد شرایط نبودند

رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: حداقل 50 درصد ثبت‌نام‌کنندگان فراخوان جذب هیات علمی اخیر واجد شرایط نبودند.
کد خبر : 303692

محمدرضا رضوان‌طلب در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: در فراخوان بهمن 96 جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 39 هزار و 661 نفر برای عضویت هیأت علمی روی سامانه جذب اعلام آمادگی کردند.


وی ادامه داد: طبق جدول زمانی باید یک ماه بعد نتایج این پرونده‌ها به وزارت عتف اعلام شود. لکن مواجهه با تعطیلات عیدنوروز معمولا حدود یک ماه و نیم هر کار دولتی را به تاخیر می‌اندازد. اگر این تاخیر اجتناب‌ناپذیر و تحمیلی را در محاسبه دخیل کنیم، اولین نتایج باید نیمه تیرماه به مرکز جذب واصل شود که خوشبختانه 33 پرونده از 8 دانشگاه قبل از این تاریخ به دست ما رسیده است و تایید نهایی آن با فاصله کوتاهی به دانشگاه‌ها اعلام شده است.


رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم گفت: دانشگاه تفرش، دانشگاه تهران، دانشگاه رازی، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، دانشگاه الزهرا، دانشگاه گنبدکاووس، دانشگاه آیت‌الله بروجردی و دانشگاه صنعتی‌شریف جزو دانشگاه‌هایی بودند که پرونده‌های جذب را در موعد مقرر به مرکز جذب فرستادند که از مسئولان این دانشگاه‌ها و دبیران جذب و کارشناسان مربوطه به خاطر این مبادرت صمیمانه قدردانی می‌کنم.


رضوان‌طلب افزود: حداقل 50 درصد از متقاضیان در غربالگری اولیه، شرایط لازم برای شرکت در فراخوان را نداشتند، که همگی غربال می‌شوند. از بین پرونده‌ها باقیمانده 138 پرونده از 74 دانشگاه و موسسه مرحله یک رسیدگی یعنی بررسی صلاحیت‌های علمی و عمومی را در دانشگاه پشت سر گذاشته و آماده طرح در هیأت اجرایی دانشگاه‌ها هستند که تقاضای ما از دبیران جذب تسریع در کار این پرونده‌ها و استفاده از فرصت تابستان برای تشکیل جلسات هیأت‌های اجرایی است.


وی تأکید کرد: اعضای هیأت‌های اجرایی به محض تعطیل شدن دانشگاه‌ها خود را فارغ از تکلیف تلقی نکنند و بدانند سرنوشت عده‌ای از جوانان و دانش‌آموختگان در گرو حضور و تصمیمات آنان در هیأت‌های اجرایی است و حتی یک روز تاخیر در تعیین تکلیف آنان، سزاوار نیست. تقاضای ما از این همکاران آن است که تلاش کنند کار فراخوان بهمن 96 تا قبل از فراخوان شهریور 97 به پایان برسد.


انتهای پیام/4040


انتهای پیام/

ارسال نظر