صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۴ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۷
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان:

برنامه‌هایی طراحی شده تا نظام آموزشی جمهوری اسلامی را به اضمحلال بکشاند

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان با صدور نامه‌ای خطاب به وزیر آموزش و پرورش، نسبت به اجرایی شدن سند 2030 در مدارس کشور اعتراض کرد.
کد خبر : 302976

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان در نامه‌ای خطاب به محمد بطحائی، با انتقاد از اجرای سند 2030 در آموزش و پرورش نوشت: چه اصراری برای اجرایی‌کردن سند آموزش ۲۰۳۰ در آموزش و پرورش هست که به هر ترفندی برای این امر کوشش می‌شود؟


در ابتدای این نامه آمده است: عرصه تربیت رسمی، عرصه‌ای است که با ایدئولوژی و نظام ارزشی هر ملتی تنیده است و جدایی عرصه آموزش از مبانی معرفتی، حقیقتی پوچ و بی‌معنا و ادعایی باطل است و مدل‌های برنامه‌ریزی و اجرایی نیز از آن منبعث می‌شود. هر روز که می‌گذرد، گشایشی جدید در عرصه مدیریتی آموزش و پرورش، نگاه هراسان دلسوزان را به واقعه‌ای ناگوار رهنمون می‌کند. عمق فاجعه آنجاست که همه این موارد به اسم تحول بنیادین بیان می‌شود تا این سند مهجور و مظلوم بیش از پیش، به قعر چاه فراموشی برود.


در ادامه عنوان شده است: متأسفانه در خبر‌ها آمده است که وزارت آموزش و پرورش، برای ایجاد مدارس الگو در جمهوری اسلامی، بنا دارد که در مناطق آزاد، مدارسی با استاندارد‌های بین‌المللی درست کند. زمانی این موضوع اسف بارتر می‌شود که جناب وزیر تأکید می‌کنند "با الگوسازی و ایفای نقش الگویی مدارس مناطق آزاد، می‌توان با برگزاری اردو‌های دانش‌آموزی، آن‌ها را با مدارس موردنظر و ایده‌آل جمهوری اسلامی آشنا کرد."


شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان در بخش دیگری از نامه آورده است: اما حقیقتاً منظور از استاندارد بین‌المللی چیست که قوانین کشور، اجازه فعالیت به آن نمی‌دهد؟ مگر غیر از این است که استاندارد‌های بین‌المللی، همان استاندارد‌های سند آموزش ۲۰۳۰ است؟ آیا استاندارد‌های بین‌المللی، ایده‌آل جمهوری اسلامی است؟ حقیقتاً چه اصراری برای اجرایی کردن سند آموزش ۲۰۳۰ در آموزش و پرورش هست که به هر ترفندی برای این امر کوشش می‌شود؟


در ادامه با انتقاد از عدم اجرایی‌شدن سند تحول بنیادین آمده است: درد آن جاست که بیش از ۷ سال از ابلاغ سند تحول بنیادین گذشته است؛ ولی متأسفانه همتی اساسی برای اجرایی شدن آن وجود ندارد، بلکه هر بار به نوعی برنامه‌ای طراحی می‌شود تا نظام آموزشی جمهوری اسلامی را در نظام تمدنی غرب، هضم و به اضمحلال برسانند.


شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان، در پایان تاکید کرده است: جناب آقای بطحائی! اینجا جمهوری اسلامی است و برای حفظ هویت اسلامی‌ ایرانی‌مان خون‌ها ریخته شده است. مردم برای پیاده شدن اسلام فقاهتی و اجرای اسلام ناب محمدی (ص) و نه استاندارد‌های نظام مادی غرب، قیام نمودند. مسئولیت حضرتعالی به واسطه اجرا و پیاده‌کردن شریعت اسلام، مشروعیت پیدا می‌کند و نه پیاده‌کردن استاندارد‌های بین‌المللی.


جناب آقای وزیر! بیش از این با تصمیمات اشتباه و غلط، ضربه بر پیکره کم رمق نظام آموزش و پرورش نزنید و به جای ایفای نقش برای تکمیل کردن پازل دشمنان انقلاب اسلامی، به همت مضاعف برای اجرایی شدن سند تحول بنیادین همت گمارید.


انتهای پیام/4007/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر