صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۳۳ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۷

هفت ماده غذایی که پس از گرم شدن سمی می‌شوند+ اینفوگرافیک

برخی غذا‌های خاص پس از دوباره مصرف کردن هیچ‌گونه ارزش غذایی ندارند و در اثر گرم شدن مجدد دستخوش تغییرات اساسی می‌شوند.
کد خبر : 300804

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، اکثر مواقع همه ما اغلب برای چند روز غذا می‌پزیم و مجبور می‌شویم دوباره آن‌ها را گرم کنیم، در نتیجه این کار، بعضی از مواد غذایی ترکیب داخلی خود را از دست می‌دهند و حتی گاهی سمی می‌شوند و ممکن است عامل ایجاد سرطان در بدن شوند.


تحقیقات نشان داده است که از نظر تغذیه‌ای بهترین شیوه طبخ غذا شیوه‌ای است که غذا به اندازه مصرف یکبار تهیه شود تا باقیمانده نداشته باشد، بهتر است از گرم کردن دوباره و چندباره غذا‌ها خودداری شود و اگر هم قرار است غذا‌ها را در دو یا چندبار مصرف کرد آن‌ها را در بسته‌های کوچک قرار داد و از چندباره گرم کردن آن خودداری شود.


در واقع برخی غذا‌های خاص پس از دوباره مصرف کردن هیچ گونه ارزش غذایی ندارند و غذا‌ها در اثر گرم شدن مجدد، تغییر ماهیت پیدا می‌کنند و ارزش غذایی‌شان دستخوش تغییرات اساسی می‌شود.



منبع: بهداشت نیوز


انتهای پیام/4001


انتهای پیام/

ارسال نظر