صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۲:۱۵ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۷

فواید انبه برای کم خونی

افرادی که دارای کم خونی، سوء هاضمه، عادات ماهیانه و مشکلات روده ای هستند باید انبه مصرف کنند.
کد خبر : 297943

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا، انبه محتوی مواد مغذی و تقویت کننده روده است که هضم آن، بسیار آسان است.مصرف انبه در افراد دارای سوء هاضمه به علت مقادیر زیاد ویتامین C و آهن بسیار توصیه می شود.


مصرف انبه، موجب خون سازی در بدن می شود، افرادی که از کم خونی رنج می برند و همچنین در طول بارداری و عادات ماهانه، باید انبه مصرف کنند. میوه انبه حاوی ویتامین های مختلفی چون ویتامین A یا بتاکاروتن محافظ پوست و مخاط بویایی است که چشم را تقویت و سوخت و ساز را تنظیم می کند.
خانواده ویتامین B تقویت کننده سیستم عصبی است که به بدن کمک می کند تا با استرس ها و فشارهای روانی مقابله کند.
مصرف انبه، در ساخته شدن رنگدانه مو و پوست بسیار مؤثر است.انبه به علت داشتن منیزیم و پتاسیم برای کاهش فشار عصبی و داشتن آرامش روحی مؤثر است زیرا اسید آمینه و تریپتوفان دارد و پیش ساز در تولید سروتونین یا هورمون شادی است.
آنزیم های بسیاری درانبه وجود دارد مثل ماگنه فرین که سبب می شود میوه در برابر حشرات در امان بماند، این آنزیم ها به تنظیم سوخت و ساز کمک و روده را پاک سازی می کنند.
اسید آمینه موجود در انبه قابل توجه است و گلوتامین اسید، ماده مغذی مورد مصرف مغز است که به تمرکز و بهتر شدن حافظه کمک می کنند.


منبع: سلامت


انتهای پیام/4001


انتهای پیام/

برچسب ها: کم خونی
ارسال نظر