صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۱:۴۵ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۷
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی مطرح کرد؛

لزوم مشارکت در کاهش فشارهای اقتصادی از طریق صرفه‌جویی در هزینه‌ها

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: شرایط اقتصادی کشور به گونه‌ای است که باید هزینه‌ها را مدیریت کنیم تا بتوانیم از نظر مالی با حداکثر صرفه‌جویی، در کاهش فشارهای اقتصادی کشور مشارکت داشته باشیم.
کد خبر : 297921

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه محقق اردبیلی، عزیز حبیبی در نشست با اعضای هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: دانشگاه باید در حوزه‌های مختلف نقش‌آفرینی داشته باشد زیرا در جهان امروز، دانشگاه جامعه‌محور مطرح است.


وی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور تصریح کرد: در این شرایط باید هزینه‌ها را بیش از پیش مدیریت کنیم تا بتوانیم از نظر مالی با حداکثر صرفه‌جویی به اندازه خود در این زمینه نقش ایفا کنیم.


رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه صرفه‌جویی در تمامی هزینه‌ها را باید جدی بگیریم، افزود: این‌چنین می‌توانیم در کاهش تکانه‌ها و کاهش فشارهای اقتصادی کشور مشارکت داشته باشیم.


حبیبی با بیان اینکه هم اکنون نسل چهارم دانشگاه مطرح است، اظهار کرد: نسل اول دانشگاه‌ها، آموزش محور بودند که تنها به مقوله آموزش می‌پرداختند، نسل دوم پژوهش‌محور بودند و نسل سوم، دانشگاه‌های کارآفرین بودند که تبدیل علم به ثروت را دنبال می‌کردند و الان دانشگاه‌های نسل چهارم در دنیا مطرح هستند که جامعه‌محور بوده و برای رفع همه مسائل جامعه، نقش‌آفرینی می‌کنند.


وی با اشاره به اینکه امام راحل(ره) اوایل انقلاب، از دانشگاه به عنوان مبدا همه تحولات یاد کرده‌اند، ادامه داد: امروز با گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی، این حرف امام راحل(ره) به کرسی نشسته است و دانشگاه جامعه‌محور دارای چنین ویژگی‌هایی است.


رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه در آخرین رتبه‌بندی اعلامی ISC رتبه دانشگاه محقق اردبیلی 49 بود، اضافه کرد: همه ما در این رتبه نامناسب به اندازه خود سهیم هستیم، بنابراین باید همه ما برای ارتقای این رتبه تلاش کنیم. کار علمی با کنترل از راه دور انجام شدنی نیست، باید همه همکاران وقت و انرژی خود را برای ارتقای علمی دانشگاه صرف کنند تا بتوانیم موفق شویم.


حبیبی با اشاره به اینکه امروز رقابت در بین دانشگاه‌های کشور بیشتر شده است، افزود: اگر امروز در رتبه‌بندی‌ها جایگاه مناسبی نداریم، به این معنا نیست که درست کار نکرده‌ایم بلکه دانشگاه‌های دیگر نسبت به دانشگاه ما سرعت و شتاب بیشتری داشته‌اند.


نگاه ما به دانشگاه باید چند بعدی باشد


عبدالله حسنی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی نیز در ادامه این نشست گفت: استادان دانشگاه‌ها سرمایه‌های اجتماعی و ملی هستند و باید الگوی برای اقشار مختلف جامعه باشند.


وی تصریح کرد: نشست اعضای هیات علمی و مدیران دانشگاه باید به صورت مرتب برگزار شود تا مسائل دانشگاه در آن مورد بحث و بررسی قرار گیرد.


رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل با اشاره به اینکه باید نگاه ما به دانشگاه چند بعدی باشد، اضافه کرد: استادان باید نسل‌های آینده را در شان انقلاب اسلامی تربیت کرده و خود عامل آموزه‌های دینی باشند. انقلاب اسلامی نعمتی از طرف خداوند به ما است و باید زمینه تمدن حاکمیت اسلامی را فراهم کنیم.


دانشگاه محقق اردبیلی رتبه 48 نظام رده‌بندی سایماگو را دارد


ابوالفضل بضاعت‌پور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی گفت: دانشگاه محقق اردبیلی رتبه 48 را در نظام رده‌بندی سایماگو بین سال‌های 2010 تا سال 2018 داشته است و باید برای ارتقای رتبه‌های دانشگاه تلاش کنیم. دانشگاه‌هایی که با ما در این نظام رتبه‌بندی رقابت می‌کنند سرعت بیشتری نسبت به ما دارند.


وی با اشاره به شاخصه‌های موثر در رتبه‌بندی ISC تصریح کرد: در این رتبه‌بندی پژوهش 58 درصد، آموزش 28 درصد، وجهه بین‌المللی 10 درصد، تسهیلات و امکانات 2 درصد و فعالیت‌های اجتماعی، اقتصادی و صنعتی 2 درصد تاثیرگذار هستند.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها در پارامترهای مختلف باهم رقابت می‌کنند، اضافه کرد: برای ارتقای جایگاه دانشگاه باید در همه ابعاد برنامه‌ریزی و تلاش کنیم.


انتهای پیام/4007


انتهای پیام/

ارسال نظر