صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۰۷ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۷
مدیرکل دفتر فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش‌و‌پرورش خبر داد؛

استفاده از ظرفیت‌های خالی دانشکده‌های فنی‌و‌حرفه‌ای برای آموزش دانش‌آموزان

مدیرکل دفتر فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش‌و‌پرورش گفت: امسال طی تفاهم‌نامه‌ای با دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای از ظرفیت خالی دانشکده‌ها در استان‌ها، برای تربیت دانش‌آموزان استفاده می‌شود.
کد خبر : 297315

سید محسن حسینی مقدم در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با توجه به تفاهم‌نامه وزارت آموزش‌و‌پرورش با دانشگاه فنی و حرفه‌ای، بیان کرد: با توجه به اینکه امسال دانشگاه‌ فنی و حرفه‌ای پذیرش دانشجو ندارد ما با دانشگاه وارد مذاکره شده‌ایم تا بتوانیم از فضا و ظرفیت خالی برای تربیت و آموزش، دانش‌آموزان بهره‌مند شویم.


وی افزود: تفاهم‌نامه این همکاری امضا شده و ما به اداره‌های آموزش‌و‌پرورش استان‌ها اعلام کردیم تا با آموزشکده‌ها وارد مذاکره شوند و این امکان را برای دانش‌آموزان فراهم کنند.


مدیرکل دفتر فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش‌و‌پرورش با بیان اینکه ما به دنبال آن هستیم تا هنرستان‌های جوار آموزشکده‌ها را راه‌اندازی و از ظرفیت‌های آموزشکده‌های فنی‌و‌حرفه‌ای بهره‌مند شویم، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مدارس فنی‌و‌حرفه‌ای با کمبود نیرو و امکانات مواجه هستند تلاش می‌کنیم در هنرستان‌های جوار آموزشکده‌ها از ظرفیت‌های آموزشکده‌ها استفاده کنیم.


به گفته وی، در تفاهم‌نامه تاکید شده است که فضایی دانش‌آموزی در دانشکده‌ها و آموزشکده‌ها باید از فضای دانشجویان مجزا باشد.


حسینی مقدم بیان کرد: هم‌چنین با دانشگاه فنی‌و حرفه‌ای برای تربیت نیروی انسانی مورد نیاز وارد مذاکره شده‌ایم. نیروی انسانی مورد نیاز وزارت آموزش‌و‌پرورش از طریق دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی تامین می‌شود اما ما معتقدیم فارغ التحصیلان دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای می‌توانند استادکاران و هنرآموزان مناسبی برای تربیت نیروی انسانی باشند؛ زیرا خود نیز این مسیر را طی کرده و به آن واقف هستند.


انتهای پیام/4038




انتهای پیام/

ارسال نظر