صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نان‌ هایی که دیابتی‌ها نباید مصرف کنند

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: دیابتی‌ها کربوهیدرات‌های پیچیده(نان سبوس‌دار و حبوبات) مصرف کنند.
کد خبر : 296588

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا، دکتر عزت‌الله فاضلی‌مقدم اظهار کرد: با توجه به آسیب‌هایی که قندهای ساده دارند برخی از بیماران باید در مصرف آنها بیشتر احتیاط کنند. وی با بیان اینکه مصرف قندهای ساده در دیابتی‌ها سبب افزایش سدیم و قند خون می‌شود، افزود: دیابتی نباید از قندهای ساده استفاده کنند.


این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: قندهای ساده در بدن تبدیل به چربی شده و افرادی که چربی خون‌شان به ویژه تری‌گلیسیرید بالایی دارند باید در مصرف قندهای ساده احتیاط کنند.فاضلی‌مقدم اضافه کرد: توصیه می‌شود بیماران دیابتی کربوهیدرات‌های پیچیده نظیر نان‌های سبوس‌دار و حبوبات را به مقدار نیاز استفاده کنند.وی گفت: این افراد باید حجم غذایشان کم و تعداد وعده‌ها را بیشتر کنند و بیشتر غذاهایی که فیبر دارند مصرف کنند.


این متخصص تغذیه و رژیم درمانی بیان کرد: چنانچه بیماران دیابتی سبک زندگی خود را اصلاح و الگوی غذایی مناسب و فعالیت ورزشی داشته و وزن خود را کم کنند، می‌توانند سال‌ها با وجود این بیماری زندگی کنند.فاضلی‌مقدم گفت: چنانچه دیابتی‌ها موارد فوق را رعایت نکنند به عروق ریز و درشت آنها صدمه می‌رسد و دچار آسیب‌های چشمی، کلیوی، قلبی و عروقی شده و حتی محیط پاهای آنها نیز درگیر می‌شود و عوارض غیرقابل جبرانی را متحمل شده و سلامت این افراد مورد تهدید قرار می‌گیرد.


وی با بیان اینکه نان سنگک سبوس زیادی دارد ولی شاهدیم میزان سبوس این نان متاسفانه کمتر است و مردم رغبت به مصرف نان‌های سفید دارند، تاکید کرد: نان‌هایی که رنگ تیره‌تری دارند سبوس بیشتری داشته و برای سلامت دستگاه گوارش و پیشگیری از بسیاری بیماری‌ها مفید است؛ چنانچه سبوس آرد بیشتر باشد خیلی مناسب‌تر است.


منبع: ایسنا


انتهای پیام/

ارسال نظر