صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۴ - ۲۷ تير ۱۳۹۷
درخواست سرپرست دانشگاه شهرکرد در نشست کارگروه تخصصی آموزش؛

صدور مجوز رشته تحصیلی جدید با توجه به شرایط بومی و منطقه‌ای

سرپرست دانشگاه شهرکرد عمده مطالبات دانشگاه‌های استان چهارمحال وبختیاری را صدور مجوز برای ایجاد رشته تحصیلی جدید با توجه به شرایط بومی و منطقه‌ای، جذب هیات علمی، کارشناسان و نیروی انسانی مورد نیاز، تخصیص بودجه جهت تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره و تجهیز مراکز موجود برشمرد.
کد خبر : 296471

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سعید کریمی در نشست کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری، که با حضور رئیس و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، مجمع نمایندگان استان چهارمحال و بختیاری در مجلس شورای اسلامی، جمعی از معاونان و مدیران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و روسای دانشگاه‌های استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد، خواستار نگاه ویژه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و وزارت علوم به دانشگاه‌های استان چهارمحال و بختیاری شد.


در این کارگروه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت دانشگاه شهرکرد و پردیس فارسان و بروجن اظهار کرد: دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان تمام زیرساخت‌های لازم را برای تبدیل به دانشگاه مجزا دارد و تنها مساله در این زمینه کم بودن دانشجو و اضافه نکردن رشته‌های جدید با توجه به نیازهای منطقه‌ای و بومی است و دانشکده بروجن علی‌رغم پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصد به دلیل تغییر سیاست‌های وزارت علوم و نبود ردیف بودجه ادامه روند ساخت آن متوقف شد.


وی افزود: دانشگاه شهرکرد نیازمند منابع مالی برای مقاوم‌سازی سراهای دانشجویی و مکانیزه کردن سلف سرویس دانشجویی است و علاوه بر آن لازم است جهت تبدیل وضعیت نیروهایی قراردادی دانشگاه اقدام لازم انجام شود.


کریمی عمده مطالبات دانشگاه‌های استان را صدور مجوز برای ایجاد رشته تحصیلی جدید با توجه به شرایط بومی و منطقه‌ای، جذب هیات علمی، کارشناسان و نیروی انسانی مورد نیاز، تخصیص بودجه جهت تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره و تجهیز مراکز موجود برشمرد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: هیات علمی
ارسال نظر