صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

گیاهی برای درمان عفونت‌های معده

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: میوه قره قات مُدر، مُلیّن و مسهل بوده و به دلیل دارا بودن خواص ضد باکتریایی در درمان عفونت‌های معده و روده قابل توصیه است.
کد خبر : 295131

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا، اصغر نقشی با بیان مطلب فوق، افزود: وجود ترکیبی با وزن مولکولی بالا و غیرقابل تجزیه در قره قات را عاملی برای مبارزه با باکتری‌های دهانی که مسئول ایجاد جرم دندانی است، می‌دانند.


وی گفت: میوه نارس قره قات کمی ترش و میوه رسیده کمی شیرین است، میوه‌ها از غباری سفید رنگ پوشیده شده‌اند.


نقشی افزود: مصرف مقدار زیاد قره قات ممکن است مشکلات روده‌ای و معده‌ای مانند اسهال ایجاد کند.


کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از اثرات این گیاه دارویی در کاهش قند خون گفت و یادآور شد: مصرف خوراکی گیاه قره قات به مدت شش هفته میزان قند خون را به میزان درخور توجهی کاهش می‌دهد.


وی اظهار کرد: مقابله با عوارض سالخوردگی از جمله کاهش تعادل و کمی‌ حافظه از دیگر خواص قره قات است.


نقشی با اشاره ای به مصرف درازمدت قره قات تاکید کرد: مصرف دراز مدت قره قات با تغییر تولید و آزاد‌سازی عوامل موثر بر رگ ها و با اثر مستقیم بر عضله صاف جدار رگ‌های خونی و کاهش پاسخ انقباضی، عوارض قلبی - عروقی و دیابت را کاهش می دهد.


منبع:‌ ایسنا


انتهای پیام/

ارسال نظر