صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۴ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۴
رئیس سازمان زندان‌ها:

بی‌سوادی مطلق ۱۰ درصد از افراد زندانی/۷۰ درصد زندانیان جوان و زیر ۴۰ سال هستند

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی با بیان اینکه ۷۰ درصد افرادی که در زندان به سر می‌برند جوان و زیر ۴۰ سال هستند، گفت: در این بین ۴۰ درصد آنها دارای حداکثر مدرک تحصیلی سیکل هستند.
کد خبر : 29511

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، اصغر جهانگیر رئیس سازمان زندان‌ها در مراسم امضای تفاهم‌نامه با آموزش و پرورش اظهار کرد: نگاه در دستگاه قضایی و سازمان زندان‌ها به زندانی، نگاه به یک نیازمند است.


وی افزود: از زمانی که شخص محکوم می‌شود و وارد زندان می‌شود به عنوان یک فرد نیازمند نیازهای اجتماعی، فرهنگی، بهداشتی و درمانی آنها را دنبال می‌کنیم.


جهانگیر با بیان اینکه برنامه‌های متنوعی را در سازمان زندان‌ها در دستور کار قرار داده‌ایم، تصریح کرد: در بخش بهداشت و درمان از عارضه‌یابی تا درمان دوره طولانی کار را انجام می‌دهیم و بسیاری از افرادی که وارد زندان می‌شوند کار و یا تخصص ندارند که از طریق حرفه‌آموزی آنها را با شغل و تخصص آشنا می‌کنیم.


وی با بیان اینکه آموزش به همراه پرورش مهمترین بحثی است که باید پیگیر باشیم، اضافه کرد: 10 درصد زندانیان مطلقاً بی‌سواد هستند و نزدیک به 70 درصد افرادی که در زندان حضور دارند جوان و زیر 40 سال هستند و 40 درصد آنها دارای حداکثر مدرک تحصیلی سیکل هستند.


رئیس سازمان زندان‌ها افزود: یکی از راه‌هایی که به این افراد کمک می‌کند تا به جامعه بازگردند این است که آنها از طریق آموزش وارد جامعه شوند.


وی عنوان کرد: این افراد که وارد زندان می‌شوند در سن دانش‌آموزی نیستند و بزرگسال محسوب می‌شوند اما آنها را به جهت افزایش روحیه به عنوان دانش‌آموز تلقی می‌کنیم تا برنامه‌های اصلاحی و تربیتی برای این افراد انجام شود.


جهانگیر با اشاره به اینکه در کنار آموزش، حرفه‌آموزی را از طریق بخش‌های فنی و هنرستان‌ها دنبال می‌کنیم، اظهار کرد: افرادی که در زندان حضور دارند پس از مدتی باید به کنار خانواده بازگردند و ممکن است این افراد فرزندانی داشته باشند که به دلیل نبود سرپرست در منزل تحصیل آنها مورد غفلت قرار گیرد.


وی با بیان اینکه 200 انجمن حمایت از خانواده‌های زندانیان در کشور داریم و این عدد کافی نیست، گفت: با توجه به تعداد زندانیان و خانواده‌ها می‌طلبد آموزش و پرورش خانواده زندانیان سرپرست خانوار را در حوزه تربیتی مورد مراقبت قرار دهد تا بحث افت تحصیلی و ترک تحصیل را شاهد نباشیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر