صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۲ - ۲۳ تير ۱۳۹۷
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

توجه به سلامت روان در سلامت فردی و اجتماعی تاثیرگذار است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: توجه به سلامت روان نه تنها در سلامت فردی بلکه در سلامت جامعه نیز تاثیر گذار است.
کد خبر : 294911

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از وبدا، محمدرضا دارابی در نشست شورای تامین بهداشت روانی دانشجویان با بیان اینکه در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارای ۲۷ هزار کارمند، ۹۰۰ عضو هیات علمی و ده هزار دانشجوست خاطر نشان کرد: توجه به سلامت روان نه تنها در سلامت فردی بلکه در سلامت جامعه نیز تاثیر گذار است.


وی تاکید کرد: باید به این نکته توجه جدی داشت که اگر سلامت روان این افراد دیده نشود و مد نظر قرار نگیرد در جامعه هم آنهایی که ارائه خدمت می‌دهند مشکل پیدا می‌کنند و هم آنهایی که می‌خواهند خدمت بگیرند.


رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ضمن تاکید بر سلامت روان قشر دانشجو اظهار کرد: دوری از خانواده و مسائلی که در دوران دانشجویی در برخی مواقع موجب افت تحصیلی دانشجویان می‌گردد، در آینده دانشجو تاثیر گذار خواهد بود.


دارابی با تاکید به نقش تقویت سلامت معنوی در ایجاد سلامت روانی در جامعه، افزود: در آموزه‌های دینی به ما آموخته‌اند به هنگام ورود مصیبتی یاد خدا را در ذهن داشته باشیم و این امر نقش موثری در کنترل فشارهای روانی دارد.


رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بر افزایش تشکیل جلسات شورای تامین بهداشت روانی تاکید کرد و افزود: در این راستا از کمک کمیته اخلاق دانشگاه، گروه معارف و دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز باید بهره برد.


معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در ادامه با اشاره به اینکه امروزه، انزوا طلبی و فردگرایی در بین جوانان افزایش یافته و اکثر رفتارها فردگرایانه است، گفت: حضور در شبکه‌های اجتماعی به نوعی موجب انزوای روحی و روانی جوانان شده است و همین امر باعث عدم تعامل و ارتباط اجتماعی ضعیف قشر جوان جامعه شده است.


اعتضاد رضوی با اشاره به مدیریت خوابگاه‌ها به عنوان یکی از مسئولیت‌های اصلی مسئولین دانشگاه، گفت: باید در خوابگاه‌ها تمهیدات خاصی در نظر گرفته شود تا دانشجویان آموزش‌های سلامت روان و اجتماعی را فرا بگیرند.


معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست با اشاره به بخش‌هایی از آیین‌نامه به بیان سیاست‌گذاری شورا پرداخت و گفت: مهم‌ترین اقدام در مرکز مشاوره و سلامت روان دانشگاه از سال ۹۳ این بود که این مرکز از شکل سنتی و قدیمی خود خارج شد و شکل جدیدی به خود گرفت.


حجت‌الاسلام ابراهیمی خاطر نشان کرد: این اداره در سال‌های اخیر فعالیت خود را فراتر از کلاس و مشاوره‌های بالینی قرار داده است و با ایجاد کلینیک ویژه در این مرکز گام موثری در حفظ سلامت روان مراجعین برداشته است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: سلامت روان
ارسال نظر