صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۰ - ۱۹ تير ۱۳۹۷
سخنگوی وزارت بهداشت در نشست خبری اعلام کرد؛

هشدار نسبت به تماس‌های کلاهبرداران و درخواست وجه به اسم وزارت بهداشت

سخنگوی وزارت بهداشت با هشدار نسبت به برخی تماس‌ها با افراد مبنی بر وقوع تخلف در واحد صنفی یا درمانی و درخواست وجه در این خصوص، تاکید کرد که این موارد کلاهبرداری است و مردم این موارد را به وزارت بهداشت یا پلیس اطلاع‌ دهند.
کد خبر : 293820

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، ایرج حریرچی در نشست هفتگی با خبرنگاران به تماس‌های متخلفانه برخی سودجویان اشاره و اظهار کرد: در ۲ سال اخیر برخی سودجویان از بیمارستان و رستوران‌ها با مردم تماس می‌گیرند و مدعی می‌شوند که مسولان وزارت بهداشت شاهد تخلفات آنها بوده و باید ۱۰ میلیون تومان به فلان حساب واریز کنند تا واحد آنها پلمپ نشود، این درحالی‌ست که ما هیچ‌گونه تماس تلفنی و درخواست پرداخت وجه به حساب شخصی برای جریمه واحد متخلف نداریم.


وی تاکید کرد: چنانچه واحد متخلفی را بخواهیم جریمه کنیم حتما به صورت کتبی از حساب‌های رسمی و از طریق مراجع و محاکم قضایی و با مهر زنده دادگستری اقدام می‌کنیم و وجه جریمه به حساب خزانه و دادگستری صورت می‌گیرد.


وی از شهروندان خواست در صورت مواجهه با چنین تماس‌هایی، شماره و آدرس سودجویان را ذخیره و با سامانه پلیس ۱۱۰ و سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت اعلام کنند.


سخنگوی وزارت بهداشت در این خصوص به تجربه شخصی خودش اشاره کرد و گفت: به طور مثال هفته گذشته شخصا شاهد بودم که چندین تماس تلفنی با من صورت گرفت و اعلام کردند من در چند رستوران غذا خورده و شاهد تخلف بودم؛ در حالی که من به هیچ‌یک از رستوران‌ها مراجعه نکرده بودم.


پاسخ به ابهامات واردات آمبولانس


حریرچی همچنین در مورد ابهامات مطرح شده راجع به 400 آمبولانس وارداتی با ارز دولتی اظهار کرد: با توجه به شایعات و مسائل مطرح شده در رسانه‌ها پرونده واردات آمبولانس را همراه دارم اما از رسانه‌های داخلی گلایه دارم که چرا برخی افراد که خودشان دو آتیشه داخل نظام هستند تصور می‌کنند هر کسی غیر از آنها هر اقدامی انجام دهد متخلف و دزد است، نمی‌توانیم بگوییم اصل بر این است که همه کسانی که در داخل دولت و مجلس و قوه قضاییه کار می‌کنند، متخلفند.


وی افزود: بودجه وزارت بهداشت، به طور متوسط ۲۵ هزار میلیارد تومان است. از طرفی ۱۰ هزار میلیارد تومان هم در بیمه سلامت اعتبار داریم. حال اگر ۴۰۰ آمبولانس و خودروی سواری گران هم وارد کنیم، مگر چقدر پول می‌شود؟ اگر این ۴۰۰ دستگاه آمبولانس هم بفروشیم مگر چقدر پول برایمان خواهد داشت؟ اصلا آیا به بی‌آبرویی‌اش می‌ارزد؟ جالب است بعد از این که بانک مرکزی و نماینده انجمن وارد کنندگان خودرو هم اشتباه خود را در این مورد اعلام کردند بازهم برخی کسانی که دلسوز نظام هستند، ماجرا را ول نمی‌کنند؟


حریرچی با تاکید براینکه همه اسناد قانونی واردات آمبولانس‌ها موجود است، ادامه داد: طبق اسناد موجود برای واردات ۴۰۰ دستگاه آمبولانس قرارداد بسته شده است. غیر از وزارت بهداشت، شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران نیز بررسی‌هایش را انجام داده و ثبت سفارش با عنوان ۴۰۰ دستگاه آمبولانس وجود دارد. نامه شرکت بازرسی به بانک و تصویب نامه هیات دولت و قرارداد خرید و سایر اسناد نیز موجود است.


وی یادآور شد: در سیستم دولتی ذی حساب وجود دارد؛ این طور نیست که قرارداد ۴۰۰ دستگاه آمبولانس را بنویسند و بعد بگویند در این بین دو خودروی سواری هم وارد شود. معمولا برخی از افراد خارجی‌ها را بیش از ما قبول دارند. باید بگویم که قراردادهای ما با خارجی‌ها هم موجود است.


حریرچی تصریح کرد: در تمام دنیا آمبولانس ابتدا به صورت یک خودرو تولید می‌شود و سپس شرکت‌های تخصصی تجهیزات پزشکی لازم را روی آن نصب می‌کنند، همچنین نمی‌توانیم بگوییم که مامور گمرک فرق آمبولانس و خودروی سواری را نمی‌شناسد. از برخی هم باید بپرسیم که چه نفعی برای نظام و کشور می‌برید که بگویید همه ما از وزارت بهداشت، وزارت اقتصاد و بانک دزد هستیم؟ رسانه‌های دلسوز نظام از طرح این موضوع چه سودی می‌برند؟


سخنگوی وزارت بهداشت در مورد آمار تخلفات شرکت‌های وارد کننده تجهیزات پزشکی و دارو نیز گفت: اولا باید تاکید کنم که اکثر شرکت‌های فعال در این حوزه به درستی اقدامات خود را انجام می‌دهد و در شرایط فعلی باید از شرکت‌های تولید کننده یارکشی کنیم بنابراین ما نفعی نمی‌بریم که بگوییم همه شرکت‌های وارد کننده متخلف هستند و اصلا هم اینگونه نیست.


وی یادآور شد: بسیاری از این شرکت‌ها هموطنان ما هستند و به ما کمک می‌کنند اما به هر حال هم در میان تولیدکنندگان و هم در بین واردکنندگان، متخلف هم وجود دارد، به عنوان مثال اخیرا دو شرکت تولید کننده انحصاری که ارز دولتی دریافت کرده بودند، قیمت‌هایشان را بیش از 70 درصد قیمت مصوب در بازار عرضه می‌کردند. بنابراین ما برای حل مشکل، واردات آن اقلام را انجام دادیم. بنابراین اگر تولید کننده‌ای بگوید چون من تولید کننده انحصاری هستم، قیمت را بر اساس قیمت مشابه خارجی ارائه می‌دهم، تخلف است و ما با شرکت متخلف برخورد می‌کنیم. تجهیزات پزشکی که با ارز مبادله‌ای سه هزار و 860 تومان یا چهار هزار و 200 تومان وارد شده‌اند با همین قیمت هم فروش رفتند.


سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت با وجود بعضی محدودیت‌های مالی با پشتیبانی دولت و مجلس، در حال انجام اقدامات بسیار گسترده عمرانی برای خدمت رسانی به مردم خصوصا در مناطق محروم، با هدف گذاری ارائه خدمت به افراد با درآمد پایین و متوسط است.


افتتاح بیمارستان‌های جدید


وی افزود: ۱۶ پروژه بیمارستانی با ظرفیت ۱۴۶۳ تخت در ماه‌های اخیر افتتاح شده یا قابل افتتاح است. این ۱۶ پروژه بیمارستانی ۱۴۶ هزار مترمربع زیربنا دارند و ۷۳۱۵ میلیارد ریال هزینه احداث آنها بوده است، همچنین تا پایان تیرماه ۱۳۹۸، تعداد ۴۵ پروژه بیمارستانی با ظرفیت ۶۰۲۳ تخت کل و با متراژ زیربنای ۵۲۱ هزار مترمربع و با عملکرد اعتباری بالغ بر ۳۰۵۰۰ میلیارد ریال تکمیل و ان شاالله برای خدمت رسانی به مردم بهره برداری خواهد شد.


حریرچی با اشاره به اینکه ارائه خدمات در تمام این مراکز با تعرفه دولتی و تحت پوشش بیمه و نظام ارجاع خواهد بود، ادامه داد: ۱۹ کلینیک ویژه شامل محل ویزیت پزشک و آزمایشگاه و رادیولوژی و سایر امکانات سرپایی با وسعت ۲۷ هزار و ۵۹۲ متر نیز، در ماه های اخیر افتتاح شده و یا قابل افتتاح است و تا یک سال دیگر ۴۴ کلینیک ویژه شامل امکانات سرپایی با وسعت ۱۶۳ هزار و ۴۳۸ متر مربع به بهره برداری خواهد رسید که مجموع اعتبار هزینه شده برای این ۶۳ کلینیک ویژه ۴۷۷۶ میلیارد ریال است.


وی یادآور شد: در حوزه بهداشت، ۲۸۲ خانه بهداشت روستایی و ۷۲ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی، ۱۹۱ محل زیست پزشک در مناطق محروم و دور افتاده، ۹۸ پایگاه سلامت شهری و ۶۴ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و سایر مراکز بهداشتی مجموعا با زیربنای ۱۵۵ هزار و ۴۰۰ متر مربع با هزینه کرد ۲۲۳۷ میلیارد ریال در ماه های اخیر به بهره برداری رسیده و یا قابل افتتاح است.


سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: تا سال آینده ۲۱۹۹ پروژه بهداشتی با زیر بنای ۴۵۱ هزار و ۳۰۰ متر مربع و اعتبار ۶۴۷۱ میلیارد ریال به بهره برداری خواهد رسید که شامل ۹۰۹ خانه بهداشت روستایی و ۱۸۲ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی، ۵۹۸ محل زیست پزشک در مناطق محروم و دور افتاده، ۲۶۳ پایگاه سلامت شهری و ۱۹۵ مرکز خدمات جامع سلامت شهری است. سایر مراکز بهداشتی هم، شامل تسهیلات زایمان، آزمایشگاه، آموزشگاه بهورزی و مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر