صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۰ - ۱۶ تير ۱۳۹۷

والدین فقیرتر نسبت به فرزندان دانشجو سخاوتمندترند

نتایج تحقیقات اخیر نشان می‌دهد دانشجویانی که از خانواده ثروتمندتری می‌آیند، از طرف والدین‌شان به اندازه کافی حمایت مالی نمی‌شوند.
کد خبر : 292952

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از Telegraph، بررسی‌های جدید حاکی از آن است که دانشجویانی که از خانواده‌‌هایی با درآمد کم می‌آیند، کمک بیشتری از خانواده‌هایشان دریافت می‌کنند. مبلغی که خانواده‌های کم‌درآمد به فرزندان دانشجوی خود کمک می‌کنند بیش از حد توصیه شده توسط دولت است. این در حالی است که دانشجویان با خانواده‌های ثروتمند کمک مالی کافی دریافت نمی‌کنند.


نظرسنجی‌های اخیر از دانشجویان دانشگاهی نشان می‌دهد خانواده‌هایی که درآمد سالانه‌ای بالغ بر 25 هزار یورو دارند، به طور ماهیانه 54 یورو برای فرزندان دانشجوی خود می‌فرستند.


برخلاف خانواده‌هایی که در آمد بیشتری دارند، معمولا انتظار نمی‌رود خانواده‌های کم‌ درآمدتر نقشی در تامین مخارج تحصیلی فرزندان دانشجوی خود داشته باشند.


والدینی که سالانه درآمدی بالغ بر 40 هزار یورو یا بیشتر دارند، به طور معمول کمتر از هزینه توصیه شده توسط دولت به فرزندان دانشجوی خود کمک مالی می‌کنند.


خانواده‌هایی که سالانه 60 هزار یورو درآمد دارند ماهانه 193 یورو به فرزندان دانشجوی خود کمک مالی می‌کنند که به طور قابل توجهی زیر مبلغ 353 یورویی است که سیستم مالی دانشجویی تعیین کرده است.


هنوز مشخص نیست که والدین باید چه مقدار در هزینه‌های تحصیلی به فرزندان خود کمک کنند. همچنین برخی از دانشجویان به مقدار وام دانشجویی اعتراض کردند. این وام برای دانشجویان که خارج از لندن درس می‌خوانند سالانه 8430 یورو است که برای پرداخت هزینه‌های زندگی دانشجویی کافی نیست.


دانشجویان همچنین از این واقعیت که مقدار وام تحصیلی بسته به میزان درآمد والدین‌شان است، ناراضی هستند.


باوجود دریافت کمک‎های مالی از طرف خانواده‌ها، یک سوم از دانشجویان بیان کردند که به اندازه کافی پول ندارد تا از پس هزینه‌های زندگی و تحصیلی برآیند.


نتایج این بررسی‌ها نشان می‌دهد بسیاری از دانشجویان برای افزایش درآمد به کارهای پاره‌وقت و نیمه‌وقت مشغول می‌شوند. درحالی که برخی دیگر به قمار و شرکت در آزمایش‌های پزشکی روی می‌آورند.


نتایج این نظرسنجی یک تناقض جنسیتی نیز دربرداشت: دانشجویان مرد معمولا بیشتر از دانشجویان زن از خانواده‌های خود کمک و حمایت دریافت می‌کنند.


جیک باتلر، یکی از دانشجویان معترض، در این باره می‌گوید: «دولت باید این اختلال درباره کمک‌های مالی والدین را زودتر حل کند یا میزان وام دانشجویی را افزایش دهد تا با هزینه‌های زندگی واقعی یک دانشجو همخوانی داشته باشد».


مترجم: هانا حیدری



انتهای پیام/

ارسال نظر