صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۹ - ۳۰ تير ۱۳۹۴
معاون دفتر صندوق جمعیت ملل متحد:

تعداد افراد متاثر از بحران طی دهه گذشته دو برابر شده است

معاون دفتر صندوق جمعیت ملل متحد (UNFPA) در تهران از دو برابر شدن افراد متاثر از بحران طی دهه گذشته در جهان خبر داد.
کد خبر : 29039

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، سودابه احمدزاده روز سه شنبه در سمینار رویکرد کاهش خطر در بلایای طبیعی گفت: انتظار می‌رود تعداد افرادی که از بحران‌ها آسیب می‌بینند، همچنان افزایش یابد. عواملی نظیر توسعه سریع و بی‌برنامه شهرنشینی، افزایش عوامل زیست محیطی و تغییرات اقلیمی، عواقب زیان‌بار بلایای طبیعی را افزایش می‌دهد.


این مقام مسئول دفتر صندوق جمعیت ملل متحد در تهران تاکید کرد: در نتیجه این نیاز ضرورت افزایش کمک‌های بشر دوستانه افزایش می‌یابد.


معاون دفتر صندوق جمعیت ملل متحد افزود: نتایج برخی مطالعات نشان می‌دهد که احتمالا در سال 2030 شمار جمعیتی که در 49 کشور جهان در معرض خطرهای ناشی از بلایای طبیعی و تغییرات اقلیمی قرار دارند به 325 میلیون تن خواهد رسید.


احمد زاده در ادامه گفت: در سال 2060، 192 میلیون تن در دشت‌های سیلابی سواحل آفریقا و آسیا آسیب خواهند دید. بنابراین لازم است با توجه و تمرکز بیشتر به کشورها کمک کنیم تا آن‌ها در رابطه با مقاومت در برابر بحران و تطابق با شرایط و بهبود سریع پس از وقوع حوادث بهتر عمل کنند.


احمدزاده اضافه کرد: نخستین قدم مهم در این خصوص این است که عوامل محدود کننده توانایی افراد و جوامع را در کاهش آسیب و مدیریت خطر شناسایی کنیم.


او افزود: بر همه مسئولان مدیریت بحران مسلم است که کمک‌های بشردوستانه باید در قالب بافت محلی ارایه شود. یعنی نیازهای ویژه فردی و گروهی از جمله نیازهای کودکان، زنان، سالمندان و افراد با ناتوانی‌های خاص و یا آسیب‌پذیرترین اقشار جوامع را باید شناسایی کرد و به آنان پاسخ مناسب داد.


وی خاطر نشان کرد: آسیب‌پذیری در شرایط بحران تشدید می‌شود که نتیجه آن می‌تواند شیوع بیماری‌ها و حتی بحران باشد.


معاون دفتر صندوق جمعیت ملل متحد در تهران تاکید کرد: رسیدگی به نیازهای آسیب پذیرترین اقشار همواره از وظایف اصلی همه دست اندرکاران و امدادگران در شرایط بحرانی به شمار می‌آید.


احمد زاده گفت: در این خصوص صندوق جمعیت ملل متحد در سراسر جهان با پشتیبانی و تقویت ظرفیت فنی شرکای اجرایی خود برای پاسخگویی به نیازهای جامعه با آنان همکاری می‌کند.


وی در خصوص فعالیت این صندوق در ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران نیز با صندوق جمعیت ملل متحد همکاری خوبی داشته است.


انتهای پیام/

برچسب ها: تغییرات اقلیمی
ارسال نظر