صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۲:۰۱ - ۰۳ تير ۱۳۹۷
تابش در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

بررسی تخلفات احتمالی شکار حیوانات در فراکسیون محیط زیست مجلس

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس از برگزاری جلسه‌ای در کمیسیون متبوعش به منظور بررسی تخلفات احتمالی صورت گرفته در حوزه شکار حیوانات خبرداد.
کد خبر : 288866

محمدرضا تابش در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، تخلف در صدور مجوز شکار با بیان اینکه فراکسیون محیط زیست در صدد است جلسه‌ای را به منظور بررسی تخلفات احتمالی صورت گرفته در حوزه شکار برگزار کند، گفت: مراقبت از زمین در ایجاد محصول موثر و به بار نشستن آن موثر است. در جنگل هم قطع درختان به شرط برداشت مازاد از آنچه می‌تواند تأمین کننده سلامت جامعه باشد را مجاز می‌دانیم. همچنین در بهره‌گیری از مراتع، ابتدا ظرفیت‌ را می‌سنجیم و اگر این ظرفیت با تعداد دامی که قرار است به چرا در آن بپردازند، همخوانی داشت، اجازه می‌دهیم.


وی با اشاره به اینکه شیوه در شکار هم همینطور است، تصریح کرد: سازمان محیط زیست در منطقه‌ قرق شده‌ای که مازاد حیوانات نداشته باشد و شکار در آن به محیط زیست ضربه وارد کند، مسلما اجازه شکار نخواهد داد. حال اینکه شکارچیان آمریکایی باشند یا غیرآمریکایی؛ بنابراین مجوز شکار در حالی صادر می‌شود که وجود گونه‌ها را در حالت فراتر از سلامت محیط زیست و اکوسیستم داشته باشیم.


رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با بیان اینکه در تعامل‌های بین‌المللی این روش رایج است که کشورهای عربی و خارجی تمایل به شکار دارند از این روی در محل‌هایی که مازاد حیوانات می توانند مورد شکار قرار بگیرند، مجوز شکار صادر خواهد شد. حال این مجوز می‌تواند به ایرانی یا غیر ایرانی داده شود.


نماینده شهرستان اردکان در مجلس خاطرنشان کرد: در اعتراض به شکار حیوانات باید نسبت آمار حیوانات در نظر گرفته شود که آیا عدد حیواناتی که مورد شکار قرار گرفته‌اند فراتر از مقدار تعادل اکوسیستم منطقه بوده است؟ اگر اینگونه بوده که اشکالی ندارد و اگر این آمار کمتر از حد نصاب باشد و حیوانات شکار شده جزو گونه‌های نادر باشند، خطاست و پیگرد قانونی دارد.


به گزارش آنا، هفته گذشته شکار ۲ رأس قوچ وحشی در منطقه حفاظت‌شده در شهرستان نیشابور و حمایت تلویحی سازمان حفاظت محیط‌زیست استان خراسان‌رضوی از این اقدام، با اعتراض گسترده فعالان محیط‌زیست در فضای مجازی و رسانه‌ها مواجه شد. ملیت این شکارچیان با توجه به اقدامات جاسوسی چندی پیش که در پوشش حفاظت از محیط‌زیست انجام شده بود، نگرانی‌های امنیتی را نیز در پی داشت.







انتهای پیام/

ارسال نظر