صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۱ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۷
مدیرکل دفتر فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش‌و‌پرورش خبر داد؛

عرضه دست‌افزارهای دانش آموزی در راستای حمایت از کالای ایرانی

مدیرکل دفتر فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش‌و‌پرورش از عرضه برخی محصولات دانش‌آموزان هنرستانی در بازار خبر داد و گفت: علاوه بر این تلاش شده مدارس برای برخی خدمات خود از جمله تعمیر و نگه‌داری نیمکت‌ها، سیستم‌های گرمایشی، سیستم‌های سرمایشی و ... از ظرفیت‌های دانش‌آموزان بهره‌مند شوند.
کد خبر : 284767

سید محسن حسینی مقدم، مدیرکل دفتر فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش‌و‌پرورش در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با بیان اینکه در هنرستان‌ها طرحی تحت عنوان «آموزش همراه با تولید» طی سال‌های اخیر آغاز شده است، گفت: در تمامی هنرستان‌های فنی‌و‌حرفه‌ای و کاردانش به خصوص هنرستان‌هایی که دارای رشته‌های خدماتی و صنعتی هستند این طرح اجرا می‌شود.


وی افزود: با اجرای این طرح بنا شده ضمن آموزش دانش‌آموزان، تولیدات آنها در بازار عرضه و یا مدارس از آن بهره‌مند شوند. برای مثال در حال حاضر بسیاری از فرآورده‌هایی که توسط دانش‌آموزان رشته کشاورزی و امور دامی تولید می‌شود در بازار عرضه و به‌فروش می‌رسد.


حسینی مقدم یادآور شد: در رشته‌هایی خدماتی نیز سعی شده از دانش‌آموزان رشته‌ خیاطی برای تولید پوشاک مدرسه، پوشاک جشن تکلیف از جمله چادر و سجاده و ... بهره‌مند شد. البته به اداره‌های آموزش‌و‌پرورش استان‌ها و مناطق ابلاغ شده که با انجام بررسی‌های لازم مبلغی را به عنوان دستمزد یا حق الزحمه برای معلمان و دانش‌آموزان تعیین کنند و پس از فروش محصولات و تولیدات و یا بهره‌مندی از آن در بدنه آموزش‌و‌پرورش این مبلغ به آنها پرداخت شود.


مدیرکل دفتر فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش‌و‌پرورش افزود: هم‌چنین به اداره‌های آموزش‌و‌پرورش ابلاغ شده است که از دانش‌آموزان جهت تولید و تعمیر صندلی مدارس، سیستم‌های سرمایشی، سیستم‌های گرمایشی و ... بهره‌مند شوند و سپس حق الزحمه به آنها پرداخت کنند.


وی با بیان اینکه بهره‌مندی از ظرفیت‌های دانش‌آموزی در ایام تابستان باید با حضور معلمان صورت گیرد، خاطرنشان کرد: برخی خدمات در قالب طرح «آموزش همراه با تولید» باید در فصل تابستان انجام شود برای مثال تعمیر نیمکت‌ و تولید روپوش مدارس باید در تابستان صورت گیرد که در این مواقع حضور معلم ضروری است و باید مبلغی از درآمد حاصل به معلم اختصاص یابد.


حسینی مقدم در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آیا مبالغی که به دانش‌آموزان و معلمان پرداخت می‌شود برای آنها مقرون به صرفه است، گفت: در این طرح سعی می‌شود خدمات و تولیدات به قیمت کم‌تر از بازار عرضه شود اما تلاش شده این مبالغ به گونه‌ای تعیین شود که دانش‌اموزان و معلمان بتوانند درآمد مناسبی داشته باشند.


وی افزود: بخشی از درآمد حاصل صرف تهیه مواد اولیه، بخشی صرف تهیه تجهیزات و مابقی در اختیار دانش‌آموز و معلم قرار می‌گیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر