صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۴۷ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۷

هفت غذای چربی سوز را بشناسید

خوراکی همیشه چاق کننده و دردسرساز نیستند. در آن‌ها راز‌هایی نهفته است که با کشف آنها، بدنی سالم و اندامی متناسب خواهید داشت.
کد خبر : 284691

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، خوراکی همیشه چاق کننده و دردسرساز نیستند. در آن‌ها راز‌هایی نهفته است که با کشف آنها، بدنی سالم و اندامی متناسب خواهید داشت.


این روز‌ها لاغری، دغدغه بیشتر خانم‌ها و آقایان است و برای لاغر شدن تقریبا هر روشی را امتحان می‌کنند حتی راه‌های سخت! نکته اول اینکه برای لاغر شدن باید صبحانه کامل را درست سر ساعت مشخص بخورید، اما شام نخوردن باعث خواب راحت می‌شود.
اگر سیر و بی اشتها هستید خودتان را به خوردن غذا مجبور نکنید. مصرف مواد غذایی سنگین و چرب، روند هضم غذا را به تاخیر می‌اندازد. به این ترتیب بدن برای مدت بیشتری پر از کالری باقی می‌ماند و نیازی به کالری و انرژی جدید نخواهد داشت.


البته برای لاغر بودن نیازی به خوردن صبحانه سنگین و پرکالری مانند ساندویچ گردو و پنیر نیست. در ضمن می‌توانید در طول روز، یک میان وعده مانند میوه، ماست یا بسته‌های بیسکویت میل کنید. این مطلب به ما می‌آموزد که چگونه با اضافه کردن یک سری از مواد به رژیم غذایی به راحتی کاهش وزن را تجربه کنیم.


۱. شیر و ماست کم چرب و پنیر


راز چربی سوزی این سه ماده، کلسیم موجود در آنهاست. ماست و شیر برای بدن بسیار مفید هستند و اگر می‌خواهید به نتیجه مطلوبی برسید بهتر است با بازنگری به ۹۰ درصد مطالب روزنامه‌ها و مجلات مربوط به تغذیه از رابطه قوی بین کلسیم بالای جذب شده و بهبود ساخت ترکیبات مفید در بدن نهایت استفاده را ببرید.
۲. جو دو سر


راز موجود در جو، فیبر فراوان آن است. به جای استفاده از برنج، از خوردن جو دوسر همراه با شامتان لذت ببرید. این کار می‌تواند از ایجاد چربی در شکم جلوگیری کند.


۳. چای سبز


راز نهفته در آن ماده کاتچین است. براساس گفته‌های پروفسور کوین سی، کاتچین موجب افزایش متابولیسم و میزان سوزاندن چربی کبد می‌شود. برای به دست آوردن این امتیاز، چهار تا شش فنجان چای سبز کافئین دار در روز بنوشید و ۱۸۰ دقیقه هر هفته ورزش کنید.


۴. تخم مرغ


راز موجود در تخم مرغ، پروتئین آن است. پروتئین از طریق راه‌های مختلفی موجب کاهش وزن می‌شود، زیرا بدن تان انرژی و کالری بیشتری بریا شکستن غذا‌های پروتئینی نسبت به دیگر غذا‌ها مصرف می‌کند. پروتئین همچنین موجب می‌شود از طریق حجم ماهیچه‌ها کاهش وزن داشته باشید. به این ترتیب ماهیچه‌ها کالری بیشتری نسبت به چربی‌ها می‌سوزانند.
براساس گفته‌های دولاندکی، محقق تغذیه شناسی، پروتئین‌ها بهتر از کربوهیدرات‌ها گرسنگی را تعدیل می‌کنند. کاهش میزان کربوهیدرات‌ها باعث می‌شود از پروتئین‌ها در مسیر کاهش وزن استفاده شود.


۵. گردو و بادام


راز بادام و گردو و چربی‌های مفید است که دارند. تحقیقات نشان د. هنده مفید بودن آجیل‌ها به ازای میزان فیبر، پروتئین و چربی‌های مفید آنهاست. این مواد موجب افزایش میزان حساسیت بدن به انسولین می‌شود و به کاهش وزن کمک می‌کند. گردو یکی از بهترین مواد غذایی دارای اسید‌های چرب امگا ۳ است و بادام‌ها دارای فواید زیادی ازجمله داشتن کلسیم و استخوان سازی هستند.


۶. ماهی قزل آلا


راز لاغری آن امگا ۳ فراوان است. خوردن چربی در هنگامی که سعی می‌کنید کاهش وزن داشته باشید به نظر دیوانگی است، اما براساس تحقیقات مجله تغذیه انگلیس، مصرف زیاد اسید‌های چرب امگا ۳ که در ماهی‌های دارای چربی مانند قزل آلا وجود دارند می‌تواند مانند چیزی باشد که دکتر به شما تجویز می‌کند. ایرن مونرو محقق دانشگاه نیوکاسل استرالیا می‌گوید اگرچه مکانیزم دقیق این مسیر ناشناخته است، اما اسید‌های چرب امگا ۳ موجب کاهش توده‌های چربی می‌شوند.


تحقیقات دیگر نشان می‌دهد دو ساعت بعد از خوردن ماهی‌های چرب و بعد از مصرف امگا ۲ احساس گرسنگی کمتر و رضایت بیشتری خواهید داشت؛ بنابراین بهتر است که حداقل دوبار در هفته از ماهی‌های چرب مانند قزل آلا استفاده کنید.


۷. سرکه


راز آن در یک کلام، اسید است! محققان می‌گویند سرکه موجب به جریان انداختن ژن‌هایی می‌شود این ژن‌ها تولیدکننده آنزیم‌هایی هستند که چربی‌ها را در هم می‌شکنند. اگر علاقه‌مند به امتحان آن هستید، روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه بخورید. شاید رقیق کردن آن با نوشابه اجازه بدهد طعم بهتری را تجربه کنید.


منبع: روزنامه هفت صبح


انتهای پیام/

ارسال نظر